Magija

Vaga – Ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobe koje su rođene u sazviježđu Vage posjeduju veoma istancani ukus, rafinirani stil i smisao za estetskim izrazavanjem. Vage poklanjaju veliku paznju svom spoljasnjem izgledu i kulturi ponasanja, odnosno one pazljivo brinu o svom kompletan nastupu, kao io kvalitetu veze sa blizom okolinom. Naime, jedna Vaga ne samo da vodi računa o svom spoljasnjem izgledu vec ona vjeruje – da spoljasnja elegancija i sarm reflektuju unutrasnju ljepotu!

U tom smislu, Vaga uvijek tezi ka perfekciji ili ka potpunoj harmoniji koja dovodi u ravnotezu – unutrasnje zadovoljstvo i spoljasnju ljepotu. Ponekad se stiče utisak da su Vage suvise okupirane tim svojim spoljasnjim izgledom ili svojim unutrasnjim emotivnim ili materijalnim potrebama, tako da “zaboravljaju na ostatak svijeta”. U izvjesnom smislu to zaista jeste tacno, jer Vaga insistira na visokim kriterijima i na takav nacin pravi strogu selekciju pri izboru odgovarajućeg drustva, teme ili potencijalnog partnera s kojim zeli da provede neke carobne i prijatne trenutke. Prvo pitanje na koje treba odgovoriti prilikom susreta sa Vagom glasi: da li zaista pripadate krugu odabranih i da li djelujete dovoljno atraktivno, privlacno i sarmantno po “visoko utvrđenim standardima”? Zatim, nemojte zaboraviti lijep fizicki izgled znaci i veliku povlasticu, ali istovremeno Vi morate ispuniti i neke druge zahtjeve ili kriterije koji se nalaze na njhovoj rang listi. Od Vas se neminovno ocekuje da imate izraženu romanticnu crtu, naglaseni zabavljacki znak, neodoljivi sarm i besprijekoran okus. Zatim, Vaga uredno procjenjuje Vase praktične sposobnosti i narocito, Vase materijalne mogucnosti. Da li Vam je sada jasnije, zasto se kaze da Vage nisu nimalo skromne u svojim prohtjevima? Osobine kao sto su: neodoljiva ljupkost, sarm, senzualnost, zavodljivost, koketnost, leprsavost, romanticnost i optimizam predstavljaju jedan od osnovnih razloga zbog cega se Vaga nalazi na “top listi favorita” odnosno, osobe u znaku Vage deluju veoma privlacno na suprotni spol, prati ih cuvena etiketa – da su veoma pozeljni ili rado viđeni na različitim mjestima, kao iu šarenoliku drustvu.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Covek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: “Znas povremeno imam dojam da se ona (Vaga) Žabalj ili da koketira na sebi svojstven način sa cijelim svijetom. Trudi se da se dopadne svemu sto je zivo na ovoj planeti, sto hoda ili ima dvije noge, najcesce u tome i uspijeva, a kako – to ne znam “?!

Zaista jedna tipicna Vaga vrlo brzo ispunjavaju svoj telefonski imenik, tako da se ne treba cuditi sto se u njihovim imenicima nalazi ogroman broj imena. Naravno, vecinu tih imena upravo cine osobe suprotnog spola ili “potencijalni” udvaraci, obozaoci, simpatizeri i ostali “tajanstveni likovi”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK