Vaga-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: U prve dvije dekade siječnja u vašem polju doma se nalazi retrogradni Merkur pa biste vi i bračni partner trebali u tom razdoblju riješiti neke zaostale probleme koje toliko rado ponekad gurate pod tepih. Savjet za vas je da se zaista potrudite da do nekih zajedničkih rješenja i dođete, jer je treća dekada malo nepovoljna za komunikaciju i tada bi bilo teško doći do kompromisa. Oni koji se potrude i srijede odnos s partnerom tu treću dekadu siječnja bi mogli provesti u mnogo boljem raspoloženju, obzirom da tada i Venera ulazi u vaš polje doma. Onima u dužim emotivnim vezama također savjet – voljena osoba je u ovom mjesecu u dosta povoljnijem položaju od vas, stabilnija i jača, i trebali biste pokušati se prilagoditi, a da ne inzistirate na nekim svojim uskogrudim ciljevima ili tjerate po svome. Umjesto ovoga, potrudite se unijeti novine i živost u vašu vezu, jer će voljena osoba sa zadovoljstvom prihvatiti vašu inicijativu. Slobodne Vage bi mogle da se upuste u neku formu tajnog odnosa, vjerojatno s osobom koja nije slobodna. i vi ste svjesni da ovo nije ono što vam odgovara, ali bit će teško oduprijeti se privlačnosti i magnetizmu kojom ova osoba zrači. Ukoliko uspijete prevladate i preskočite ovaj “mamac” koji će se pred vas postaviti u prvom dijelu mjeseca, drugi dio biste uglavnom proveli u druženju s prijateljima i povremenim lakim flertovima. Posljednja nedjelja siječnja bi tek mogla donijeti osobu oko koje ćete željeti da se ozbiljnije pomučite i posvetite joj svoje vrijeme.

Posao: Marsova energija u polju koje vlada poslom i novcem izuzetno je povoljna, ali samo ako umijete da je iskoristite na pravi način. Budite svjesni da je ovo razdoblje kada se neke stvari mogu itekako pokrenuti, ali očekujte da će se aktivirati i oni koje smatrate konkurencijom. U prvoj dekadi mjeseca najbolje je biti malo oprezniji, jer bi baš ta, nelojalna konkurencija, ali i otvoreni neprijatelji, mogli sputavati vaš napredovanje i povlačiti neke poteze protiv vas. Koliko ćete biti u izvjesnoj formi blokade i napetosti u tom razdoblju, toliko se poslije toga otvaraju prilike da nadoknadite propušteno. Jedna velika šansa se ukazuje polovicom mjeseca, a vrlo lako bi mogla biti vezana za stranog partnera ili većeg domaćeg klijenta. Računajte da ćete od tada do kraja siječnja bukvalno biti u brzini od sto na sat što se obveza i poslova tiče, ali nemojte žaliti truda. To je i najbolje vrijeme za financijske priljeve. Privatnicima je ovaj period naročito pogodan za sklapanje novih poslovnih dogovora.

Zdravlje: U prvom dijelu mjeseca kod starije populacije mogući problemi sa reumom, kostoboljom, a mlađe Vage bi mogle prekontrolirati krvnu sliku ili posjetiti zubara. Zadnja sedmica donosi nešto slabiji imunitet i lakše obolijevanje od sezonskih bolesti. Ako bude klizavice, vodite računa da ne padnete i ne povrijedite se.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €