Vaga-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Mars u vašem polju ljubavi, puno polje komunikacije, susreta, novih poznanstava … .a Vage lijepe da ne mogu ljepše biti … .i same. Drage moje, više je nego sigurno da ćete imati makar jednu priliku za emotivnu sreću tijekom ovog mjeseca. Ako vi ne budete željeli da se pokrenute, oni drugi hoće, tako da svakako očekujte biti zatrpane pozivima na sastanke, ili će vaši udvarači makar pokušavati održavaju jaku komunikaciju s vama. Nemate nikakvih izgovora za kukanje da ste usamljene. Možda u prvom momentu nećete moći sagledate vrijednost jedne osobe, ali će vam ona postupno ući pod kožu, ako joj samo dozvolite. U suštini, neki preokret u vama se može dogoditi u posljednjoj dekadi mjeseca, kada ćete se iznebuha odlučiti na “sve ili ništa”. To I jest razdoblje za otpočinjanje jedne izuzetno stabilne, posvećene I trajne veze. Ako ste u bračnoj zajednici, od polovice mjeseca nastupa vrlo bitan period za vas I za partnera. Istina je da će tada postojati nesuglasice I da ćete imati čak par “pucajućih momenata” ali ovo je neophodno da bi se situacija između vas dvoje prvo raščistila, pa onda smirila I stabilizirala. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi, imate razumijevanje s voljenom osobom I ako vi ne napravite neku grešku, sve bi trebalo biti u redu. Pazite samo da u nekom momentu ne dođete u iskušenje da se upustite u kratkotrajnu, neobaveznu avanturu I time samo sebi napravite problem.

posao

Na polju posla – vrlo burno. Da se razumijemo, to ne znači da će se dogoditi neke ne znam ni ja kakve strašne stvari, samo označava da uglavnom nećete moći se Opasulji količina posla koju imate. Kojim god zanimanjem da se bavite, postoji tendencija da ste toliko zatrpani obvezama, da prosto ne znate kako sve postignete. Naravno, ovo ima I svoje dobre I loše strane. Dobre su, naravno – veća količina novca u vašem novčaniku, ali je jedna od loših I to što ćete možda morati od nekih, naročito dodatnih poslova, odustanete. Tijekom cijelog mjeseca je naglašena komunikacija, susreti, dogovori s mnogo ljudi, a ako se bavite komercijalnim ili trgovinskim aktivnostima – možda ćete morati produžiti radno vrijeme. Neki od vas mogu poželjeti I da se osamostale I da se okrenu ka vodama privatnog biznisa, što je tijekom studenog više nego podržano. Dignite glavu I samo hrabro naprijed!

Zdravlje

Vaša vladarica je većim dijelom studenog u hladnom znaku Jarca I u kvadratnom aspektu na vaš znak. Stoje mogućnosti za smanjen imunitet, lako prehlađivanja I upalne procese. Potrudite se da se utoplite, da se adekvatno hranite I unosite dovoljno vitamina I minerala. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na kralježnicu, zglobove, ali I na urogenitalni trakt.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €