Vaga-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Vaša vladarica Venera je u svom sjedištu i znaku Bika tijekom prve dvije dekade, au treću prelazi u vama srodan, zračni znak Blizanaca. Malo je reći da ćete se vi osobno osjećati odlično, ma fenomenalno tijekom ovog razdoblja! E sada, vama je dobro, spremni ste na kojekakve ustupke prema voljenoj osobi, željni toga da je razmazite i da joj ugodite na svaki mogući način …. ali vaš partner baš i nije u nekom osobitom fazonu. Mars, koji vlada vašim bitnim relacijama, ide retrogradnim hodom, pa ćete vjerojatno vi biti pokretač odnosa i truditi se da sve između vas dvoje funkcionira više nego savršeno. Ono što bih vam preporučila kao odličan metod dobiti sve što želite od voljene osobe jeste – spavaća soba. Naime, strast je u ovom mjesecu na svom vrhuncu, pa Očarajte svog partnera onako kako vi to samo umijete. Ukoliko ste usamljeni, slobodni, sami …. neko se može vratiti u vaš život. Doduše, to ne mora biti bivši emotivni partner, već osoba s kojom ste ranije imali komunikaciju, možda kratko poznanstvo, netko tko vam se dopao ali u tom trenutku se nisu dogodile neke značajnije stvari između vas dvoje. Neke VAGICA će pak biti više u fazonu da se dobro provedu i da gledaju samo na sebe i na svoje uživanje, što i nije toliko loše, zar ne? Vi ćete biti u fazonu provoda i možda poneke neobavezne avanturice ….

posao

Vladar polja posla, Mars, tijekom ovog mjeseca ide retrogradnim hodom, pa nemate osnova očekivati ​​neke spektakularne promjene niti novitete u poslovnom segmentu. Uglavnom će se sve svoditi na ustaljeno obavljanje poslovnih obveza i projekata koje ste pokrenuli u prethodnom razdoblju. Čak su i ovdje mogući povremeni zastoji i pogreške, nesporazumi u komunikaciji i teški dogovori, sve zaslugom retrogradnog Merkura. Stelijum planeta u osmom polju, koje između ostalog vlada i novcem od drugih ljudi, usmjerit pažnju Vaga najviše na financijski segment poslovanja. Sada možete uzeti pozajmicu ili kredit od banke a također će novac početi da dolazi od poslova koje ste odradili. Mlad Mjesec u ovom polju u prvoj dekadi svibnja ukazuje na potrebu da obzirno, racionalno i promišljeno baratate svojim financijskim resursima. Više aktivnosti i bolji rezultati krenuće u trećoj dekadi svibnja. Podrška od šefova.

Zdravlje

Uspijevate održite stabilnost u zdravstvenom segmentu, a prilike će po vas znatnije krenuti na bolje kada u trećoj dekadi dobijete podršku od Sunca i Venere. Direktan Jupiter u polju psihe govori da je potrebno više se okrenuti svojim potrebama, naći vremena za opuštanje, mir, relaksaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €