Vaga-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Hajmo redom … realno gledano vaši bračni odnosi I duže emotivne veze ne funkcioniraju baš tako loše u prvoj dekadi veljače. Druga je stvar što je kod vas osobno primjetno neko nezadovoljstvo. Krivac može biti druga strana, ali to možete biti I vi. Biće par pucajućih I napetih momenata koji bi se prvenstveno mogli riješiti kroz spavaću sobu, ali bi pomoglo I to da vi I voljena osoba spustite loptu I malo više se prilagoditi jedno drugom. Topao savjet bi za zauzete Vage bio da tijekom ovog razdoblja ne traže utjehu, bilo kroz komunikaciju sa strane, bilo kroz neka hm … konkretnija dešavanja, jer je više nego moguće da partner to odmah nanjuši I razotkrije vas. Druga I treća dekada mjeseca I nisu toliko loše, mada je sigurno da će postojati par momenata kada opet može doći do konfrontacije, a ovo bi isključivo bilo iz razloga što će voljena osoba vrlo negativno reagirati na vaš flertovanje I šarmiranje drugih pripadnika suprotnog spola. Oni koji su slobodni imaju razloga za radovanje, jer je pred vama razdoblje s mnogo prilika za emotivno ostvarenje. Prva dekada je malo problematična, jer više ukazuje da će nešto u što se možete upetljati ostati samo na razini prolazne, neobavezne veze. Prelazak vaš vladarice Venere u znak Vodenjaka I vaš polje ljubavi aktivirat vas kao da ste u struju uključeni. Za one mlađe, željne mješavine provoda I ljubavnih dešavanja ovo će biti odličan period. Čak će dobro proći I oni pripadnici znaka koji su spremni da se ozbiljnije obvežu. Osoba baš po vašoj mjeri koju ste dugo čekali za pravi početak ljubavnog odnosa.

posao

Cijeli ovaj mjesec Vagama pruža priliku da urade mnogo značajnije stvari u odnosu na siječanj. U prvoj dekadi ćete imati potrebnu stabilnost za rješavanje pitanja s poslovnim suradnicima, a ostatak mjeseca će vam donijeti željeni pokret I mogućnosti za napredovanje. Mozak će vam u većem dijelu razdoblja raditi sto na sat, kreativna rješenja I ideje uspjet ćete uklopite u posao koji trenutno obavljate, pa nije ni čudo što će vas nadređeni u ovom razdoblju primijetiti I memorirati za unapređenje, promjenu pozicije ili neku vrstu financijske nagrade. Imate velike mogućnosti I za pokretanje novih suradnji, ali obratite pažnju na konkurente jer se možete angažirati oko istog poslovnog klijenta I brzina razmišljanja I djelovanja će odlučiti tko će odnijeti pobjedu. Tijekom veljače je moguć veći broj poslovnih putovanja, a neka od njih vas mogu odvesti I izvan granica zemlje. Materijalnim segmentom ćete biti u velikoj mjeri zadovoljni, I jedino na što bi trebalo obratiti pažnju jeste sklonost trošenju I zanemarivanju postojećih obveza, računa.

Zdravlje

Morat više povesti računa o načinu prehrane, jer postoji mogućnost alergije na hranu, zastoja u probavi, opstipacije. Tijekom ovog razdoblja Vage su podložne respiratornim infekcijama I virusima, što bi moglo biti praćeno dosta visokom temperaturom. Starijoj populaciji problemi s kralježnicom, križima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €