Magija

Vaga / Podznak Ovan-U osnovi ste nemirni, osoba ste koja će se lako razdražiti, prihvatiti različita ponašanja i ponekad, izazivati ​​….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovakva psihološka dvostrukost često se teško doživljava. Impulzivnost Ovna ne slaže se baš nabolje sa uravnoteženošću i smislom za nijanse, što je karakteristično za znak Vage; uspaljeno, ekspanzivno, aktivno i borbeno biće mora koegzistirati sa bićem koje je delikatno, selektivno i sklono diplomaciji.
U prvom slučaju ličnost može oklijeva prije nego što krene u nekom pravcu koji je, uostalom, s mukom odabrala. Prijeti nestabilnost i gubitak vremena u premišljanjima, preokretima, rasipanjima što vodi nesposobnosti da čovjek dovede do kraja posao koji je sam započeo, čime se može diskreditirati u očima drugih. Njegova društvenost će od toga teško patiti, a neutoljena želje izazvat jako osjećanje frustracije što može ga odvede u neku vrstu neugodne opsjednutosti strahom od neuspjeha.
U drugom slučaju ličnost je gladna životnih radosti, da se ostvari pred svima, u trijumfu sentimentalnosti. U društvenom smislu, takva ličnost može nametnuti drugima životnom snagom koja je istovremeno učinkovita, dominantna, ali mudra i umije razlikovati. Na općenitiji način ova dvostruka priroda ostvaruje svoju sintezu samo ako svjesno savlada svoje unutarnje sukobe. Vaga – Ovan teži sve da proba – i suprotno – kako bi bolje razumjela svoje mnogobrojne motivacije. Stalna crta njenog temperamenta je živa sentimentalnost, spontana i gladna osjećajnost koja je gura da mnogo očekuje od drugih, čuvajući istovremeno svoju neovisnost.
Ascendent u Ovnu je u priličnoj suprotnosti sa Vašim osnovnim znakom, jer Ovan teži naglašavanju suprotnosti kako bi pobijedila samo jedna komponenta, dok Vaga želi pomiriti suprotnosti, bez želje da odbaci bilo koju od njih. Ovan donosi Vašem znaku hrabrost i dinamičnost. Borite se za svoja uvjerenja kad je to potrebno i upuštate se u prepirke mnogo češće od tipičnih predstavnika Vašeg znaka Vage.
U osnovi ste nemirni, osoba ste koja će se lako razdražiti, prihvatiti različita ponašanja i ponekad, izazivati. Puni nezasićenih izbor, ništa više ne mrzite nego plitkost, nezainteresiranost, prosječnost. Željni ste svih vrsta iskustava, ali teško procjenjujete svoje granice. Kod Vas djelovanje često prethodi razmišljanju, i upravo tu je Vaša drama, jer obećavate više, mnogo više nego što ste u stanju ostvariti! Lako se može reći da ste osoba koja pretjeruje, ali ostaje pogodna: ne podnosite kada se uzme u pitanje Vaša dobronamjernost i iskrenost. Velikodušni ste i dajete puno drugima, a isto tako puno i očekujete … ponekad suviše!
Kao i Vaš pandan, Ovan – Vaga, Vi ste vrlo sentimentalni. Strahovite ovisite od ljubavi, od braka, od afektivnih veza do kojih Vam je stalo tijekom cijelog života i kojima se posvećujete na najiskreniji mogući način. Vrlo često ste spremni sve uložite u ljubav koju pružate drugima, a da pritom zanemarite vlastitu, vrlo ispravnu potrebu da Vam se ta ljubav i vrati. Ispunjenje vlastite osobnosti kod Vas često ovisi od uspjeha koji ste postigli u ljubavi, odnosno u braku …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM