Magija

Vaga / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Podijeljena između ljubavi za obiteljsku intimnost, osjećajnu udobnost i sentimentalnu stabilnost, i ljubavi za društvene veze, igre “hazardne i ljubavne, Vaga – Rak htjela bi istovremeno živjeti u društvu ili profesiji i da sačuva smireni svijet opuštanja i sanjarenja. Takvu idealnu ravnotežu teško je naći.

Osoba obdarena ovako bogatom i proturječni prirodom teško miri potrebu za snažnim unutarnjim životom i želju da se otvori prema svijetu. Volja joj nije jača strana i česte neodlučnosti dovode je do toga da promašuje ciljeve koje si određuje. Može podlegne iskušenju da živi u iluzijama a kad njena narcisoidnost bude uznemirena iznenadnom željom da se pokazuje sa elegancijom, osjeća teškoće da sebe smjesti u odnosu prema drugima, da definira varijante svoga karaktera, i biva kolebljiva glede ponašanja u različitim prilikama, ne znajući šta prvo da pokaže: svoje biće ili svoju pojavu. Ona bi rado pustila da padne maska ​​iza koje skriva svoju pretjeranu osjetljivost, ali joj to ne dopušta strah od pokazivanja koliko je ranjiva.

Ovo biće teško podnosi agresivnost svojih bližnjih i pati od prosječnosti svog okruženja. Rastrgnuto između svojih proturječnosti postaje čudno, ponekad odsudno. Velika senzibilnost nameće mu obavezu da se zaštiti. Romantičar, nepopravljivi sanjar, smatra da je ovaj svijet tako malo civilizovan! Upravo zbog toga, plete oko sebe mrežu pouzdanih prijatelja, koji stvaraju sigurnost. Ipak, snaga duhovne ravnoteže koju posjeduje Vaga, uspijeva pružiti stabilnost promjenljivom duhu Raka i tako oblikuje ličnost sposobnu da uvidi da se osjećaji mogu izraziti, da se ljubav za ljepotom može iskazati i da se na svoje bližnje može utjecati tako da to stvori intimni sklad i dobroćudnu blagost koja zrači konačno nađenom ravnotežom.

– taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Izvrstan ste analitičar kada treba sagledati obje strane problema i donijeti najbolju odluku. U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav – stalno odmjeravate “za” i “protiv”, afektivno i lojalno; stoga djelujete neodlučno. Osjećanje vodi Vaše ponašanje i uvijek pokušavate i mentalno i emocionalno izbalansirate stvari.

Vaše osobine Raka biće izraženije u onoj mjeri koliko Sunce u Vagi bude zauzimalo četvrtu kuću Vašeg horoskopa. Drugim riječima, bit će Vam vrlo teško ostaviti obitelj, da zadobijete vlastitu samostalnost, i svoju neovisnost. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno se potvrđujete pred drugima. Elegantni i profinjeni, šarmantni i suptilno senzibilni, imate istančan ukus i prirodnu eleganciju – volite biti okruženi lijepim stvarima i ljepotom uopće. Romantični ste, idealista i često ste žrtva svoje preosjetljivosti. Podložni ste uticajima, prilagodljivi, i sa Vama se može sporazumjeti. Vaša velika želja je da stvorite sebi jedan lijep i miran svijet!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK