Vaga / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ličnost rođena u ovoj kombinaciji djeluje uvijek pod utjecajem svoje osjećajnosti i taj stav je često sprečava da u potpunosti iskoristi sve svoje snage. Sukob koji se rađa iz težnje ka ravnoteži i harmoniji kako u samoj sebi tako iu svijetu oko sebe vodi je ka olakom trošenju najboljih snaga svoga bića, u beskorisnoj bici na dva fronta, što joj često stvara neizbježnu nesposobnost da se prilagodi stvarnosti.

Difuzna ličnost, podložna utjecajima, puštena na pašu razuzdanih osjećaje, emotivna, sva u ključanju, često vodi Vagu – Ribe da se potpuno izgubi u drugome, da se daje bez uvjeta i da traži ludu, apsolutnu, totalnu, raznovrsnu, grandioznu i rušilački ljubav . Nesklona mržnji, nije zlopamtilo, u stanju je da voli strasno čak i nekoga tko joj nanosi bol.

Obično je neodlučnog karaktera, suviše na raspolaganju svojoj okolini, suviše izložena utjecajima da bi mogla da se afirmira zaista kao pojedinac. Događa se čak da pateći od psihološke ranjivosti nema dovoljno samopouzdanja i ne usuđuje se da se izrazi iz straha da ne “bubne” neku glupost. Tim prije što joj je ponekad teško da ima svoje sasvim osobno mišljenje o svijetu, o ljudima i događajima.

Ove mane mogu, zauzvrat, da imaju i jednu pozitivnu stranu: pošto je otvorena, raspoloživa, prihvaća mišljenje drugih, Vaga – Ribe, uglavnom vrlo društveno biće, ima šansu da svoju ravnotežu pronađe u prilagodljivosti koja tada postaje razlog njenog življenja. Pošto se vješto uklapa u kalupe, velika elastičnost njenog duha dozvoljava joj da se uključi u svaku društvenu skupinu, da prihvati modu trenutka i ukus većine sa nekom vrstom spremnog komformizma koji se za čas modificira da bi se uklopio u dominantne uzore. U mnogim slučajevima ona je važan posrednik koji pomaže ljudima da se razumiju i opste …

Ali, da bi sve to postigla, ne bi smjela da se prepusti svojim unutarnjim sukobima, jer time gubi mogućnost da živi punim životom i doživi iskustva, makar i pogrešna, ali istovremeno neophodna formiranju uravnotežene i zrele ličnosti koja je svjesna svojih mana i vrlina …

– Vi ste najprozaičnija Vaga u zodijaku. Obdareni profinjenom spoznajom drugih i suptilnom inteligencijom, Vi ste osjetljivi na sve što je oko Vas. Vaše brojne sposobnosti su ponekad inhibirane slabom voljom. Ne odlikuje Vas velika fizička energija i imate potrebu za pomoć sa strane; treba izbjegavati da se previše raspršuju, se kretati u svim pravcima.

“Odrana na živo”, bez mnogo obrane, Vi primati mnogo udaraca i nikada ih ne uzvraćate. Vaša strahovita potreba za ljubavlju, romantična do ekstrema, stvara Vas ranjivom u ljubavnim igrama. Ipak, ako je točno da ste naivni i uvijek spremni se zanijeti, isto tako je točno i da Vas Vaša bezgranična gipkost izvlači iz mnogih neprilika; izgledate suosjećajno i nemoćno, a zatim iznenadite sve oko Vas Vašim pribranim i uravnoteženim stavom. Ali, ako tu ne nađete neki svoj račun, ili budete prevareni, nestacemo u vidu dima, baš kada pomisle da su Vas zadržali zauvijek …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €