Magija

Vaga / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je vrlo kontradiktorna kombinacija – evo prirode koja je u vječitom sukobu sa samom sobom. S jedne strane vođena je snagom i istraživačkim nemirom Škorpiona, s druge uvijek je spremna žrtvovati sebe željama za mirom i ravnotežom, što je karakteristično za Vagu; osjećate se žrtvom što pripada Vagi, ali Škorpion u Vama stvara tvrdoglavu i tešku osobu. Škorpion je prvenstveno okrenuta tamnim dubinama života, voli analizirati, kritična je, pokretana jakim strastima, dok je Vaga otvorena, vedra, usmjerena prema pozitivnim emocijama.

S jedne strane, nedostaje Vam snage i agresivnosti, a s druge možete postati veoma divlji. U svakodnevnom životu, kao iu osjećajima mogu se pokazati velike disharmoničnosti. Izražena strastvenost može nezgodno oblikovati sudbinu i uvelike promijeniti životne okolnosti. Ipak, sukob ovih dviju snaga može dovesti do ostvarenja drugih težnji, jer ovakve ličnosti nose i razvijaju u sebi ogromne sposobnosti koje usmjeravaju koliko ka praktičnim toliko i ka duhovnim ciljevima …

Bolna unutarnja oluja, zabranjeni jesenji raj, ugašeno svjetlo u neizmjernom kaosu bića, nedostupne harmonije – to je psihološka osnova koja odlikuje vezu Vage i Škorpiona. Nagon samoodržanja gubi se i traži, bistrina i logika poremećene su nemirnom osjećajnošću i paklenim ritmom seksualnih impulsa, ljubav prema ljepoti sudara se s još živim ostacima primitivne animalnosti i čovjek se neprestano pita nad samim sobom u pokušaju teške sinteze.

Utoliko teže što oklijeva upotrijebiti jača sredstva, dakle da se odrekne jednog svog dijela da bi oslobodio drugi. Nešto u njemu što je jače od dobrih namjera i pomirljivih izbor, tjera ga da skrene. Ostaje mu onda da se prilagodi svom načinu života i da ga u nadljudskom naporu dovede do onog savršenstva kome teži u potrazi za potpunom harmonijom. To je izazov koji baca sam sebi ako hoće da izađe iz duhovne zbrke koja ometa njegov razvoj.

– Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Vaga. Vaš moćni šarm će Vam pomoći da steknete povjerenje u sebe tijekom godina i “zrenja” licnosti.

Morate se, međutim, neprekidno čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas. Vodite računa io svojim mazohističkim ponašanjima u ljubavi ili riskiramo da se samouništite ako naiđete na nerješive konflikte. Samo ako konačno popustite pred impulsima svoje podsvijesti i ako uspijete ovladate svojim fobijama, mogli bi dosegnuti poznavanje sebe same i uživate u nekoj vrsti lucidne sreće, pomalo naivno ali skloni razvoju filozofije života koja će Vam donijeti aktivnu elastičnost karaktera u sukobu s teškoćama. Tek ako uspijete pobijedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da ćete sami od sebe izvući velike stvari …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK