Magija

Vaga / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ascendent u Strijelcu se vrlo dobro slaže sa Vašim osnovnim znakom. Ova jedinstvena kombinacija pokazuje sposobnost prožimanja svijeta misli i realnosti. Strijelac, sa svim svojim nemirima, filozofskim, religioznim i intelektualnim težnjama i Vaga koja djeluje isključivo na polju ljubaznosti, praktičnosti i humanosti …

Ravnoteža i ljudsko osjećanje u težnjama za društvenim idealom, želja za napretkom kroz ostvarive utopije, svijest o pripadnosti grupi, lucidna analiza suprotnih kretanja i traganje za slogom među ljudima, oznake su ovog tipa Vage; ona se zanima za probleme svog vremena i željna je pomoći da ih se razriješi što veći broj. U ovim ličnostima primjećuje se i proširenje vidika, snalažljivost u najtežim situacijama i umnožavanje interesovanja, zahvaljujući istinskom sudjelovanju kako duha tako i srca.

Vaga – Strijelac se lako otvara jer ima malo osobnih problema i obuzeta je igranjem aktivne uloge u društvu. Ona često smatra da obrana privatne stvari ide kroz obranu zajedničke. Njezina se ličnost bogati kroz stalne kontakte s drugima i sa stvarnošću, što zadovoljava njeno shvaćanje o univerzalnoj harmoniji. Ovakve osobe su uglavnom neumorne u udruživanju, čak i kada im vjera u društvo trpi zbog stjecaja okolnosti i događaja. I tada one ostaju vjerne svom idealu.

Njihov dinamizam i inventivni humanizam ponekad im omogućuju da obnove svoje društvene odnose, da poravnaju mane i ekscese, razriješiti proturječnosti, ublažiti nasilje svojih sugovornika i nametnu svoju etiketu harmonije na kojoj temelje sve akcije. Ali, ponekad su previše selektivne, čak elitiste, jer ljude prosijava kroz sito čiji kriteriji nemaju uvijek veze sa stvarnim životom …

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Volite slobodu i nezavisnost i nikome nećete dopustiti da Vam se miješa u život ili u poslove. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite.

Darežljivi ste i hrabri, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji plijeni pažnju, tako da ste osoba kojoj se rijetko može dogoditi da ostane neprimjećena u gomili. Ascendent u Strijelcu Vam daruje dobar, zdrav humor i nonšalantno ponašanje. Imate smisla za inicijativu i osjećate se ugodno u gotovo svim sredinama. Vjerojatno ste manje taktični od ostalih Vaga. Vjerujete da treba da kažete ono što mislite. Unatoč tome znate kako treba privući simpatije i ulažete mnogo u veze i prijateljstva koja ostvarujete s drugima – ona predstavljaju važnu ulogu u Vašem životu.

Puni topline, otvoreni prema drugima, puni razuma i popustljivi, Vi kod ljudi ulijevate povjerenje. Mrzite donositi sudove, da zapovijedate, da odbacujete prije nego što prethodno dobro ne razmotrite stvar. Vaša stranica Strijelca Vam daje dinamizam, povjerenje i sigurnost. S druge strane, Vaga Vam daje često suviše emocija i promjenjivo raspoloženje. Ali vi ste, prije svega, osoba koja voli život i druge ljude …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK