Magija

Vaga / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prelazak ljeta u jesen praćen je opadanjem Sunca: nijanse, polutonovi, svjetlo – tamno i ravnodnevnica vladaju kao gospodari nad dušom Vage. Kao faktor osjećajnog i društvenog ujedinjenja, Vaga – Vaga blokira suprotnosti stalnim dijalogom koji ih čini neophodnim međusobno. Dvije tasa Vage ne postoje bez poluge koja ih spaja i bez kazaljke koja šeta tamo – amo oko centra.

Osjećaj je odrednica ove ličnosti pri njenoj realizaciji, jer samo ono može dovesti volju do trijumfa nad neodlučnošću, svojstvenoj ovakvoj prirodi koja je istovremeno spontana, okrenuta drugima, promišljena i koncentrirana tražeći uvijek idealno rješenje za sve probleme. Muški i ženski princip ovdje se miješaju i ne mogu jedan bez drugog; od njihovog sklada ovisi rascvat i ispunjenje rođenog u znaku Vage.

Posebni kvaliteti ličnosti rođenih u znaku Vage biće ovdje udvostručeni i uvećani. Ovo su često osobe koje žive isključivo od nijansi, od svih onih malih stvari u životu koje uglavnom izmiču pogledu drugih osoba svesnijih vlastite vrijednosti. Njihov vrlo razvijeni estetski smisao često postaje pravilo za život: na planu osjećaje, posla i kuće. One ne cijene ponižavajuće poslove, mrze “da prljaju ruke” ili da se kompromitiraju u sumnjivim vezama, tim prije što smatraju prosječnim sve što nije elegantno i ne odgovara njihovoj opsesiji harmonijom.

Ta opsesija, uostalom, ume da se pretvori u perfekcionistički fanatazam koji nije uvijek ugodan za druge. Ta očajnička potreba za idealnom ravnotežom često gura Vagu tražiti smetnju u svemu, da otkriva onaj mali detalj koji kvari cjelinu. Društvena stranica Vage – Vage, njena potreba da se svidi, da je cijene zbog njezinih kvalitete, gura je prečesto pod utjecaje drugih, jer teži da se prilagodi i bude ono što od nje očekuju drugi ili ono što sama želi postati.

Kao u svim duplim strukturama, prelazi se ovdje pomalo i u suprotni znak: znak Ovna. Na taj način miješaju se elementi ova dva dijametralna znaka. Ostaje, ipak, ono što je zajedničko za oba znaka: strast, neophodnost afektivnog života i sentimentalnost, kao i potreba za samostalnošću. Može se, dakle dati jednostavna definicija ove prirode kao “različite” u njenom spontanom prihvaćanju određenih pojava u životu, prirodi i samim ovim ličnostima, prepoznajući one vrijednosti prije svega estetske koje rijetko primjećuju realističnije osobe …

– taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Izvrstan ste analitičar kada treba sagledati obje strane problema i donijeti najbolju odluku. U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav – stalno odmjeravate “za” i “protiv”, afektivno i lojalno; stoga djelujete neodlučno. Ipak, s duplom dozom šarma koji imate lako ćete privući nekog tko će odlučivati ​​umjesto Vas. Osjećanje vodi Vaše ponašanje. Uvijek pokušavate i mentalno i emocionalno izbalansirate stvari. Iako ste ambiciozni, niste spremni “prelazite preko mrtvih” da biste ostvarili svoje ciljeve …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK