Magija

Vaga / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji udružila su se dva Zračna znaka – jedan Kardinalni i jedan Fiksni – podvlačeći Vašu sklonost prema jednom univerzalnom skladu, društvenosti, otvorenosti, bratstvu; rađajući jedan unutarnji svijet gdje intuicija, optimizam, pokretljivost, inventivnost, lakoća i elastičnost pobjeđuju puku i sirovu snagu.

Ali, to može u sebi sasvim skladno da nosi i nekoliko malih mana – zasnovanih na slijepom optimizmu – kao sto su bezbrižnost, lakomislenost, nonšalancija, čak lijenost onoga ko naivno smatra da će se stvari srediti same od sebe. Okorjeli humanista, po prirodi optimist, treba Vam dosta da bi se razočarali. Lutalica i po malo utopista, Vi prelazite meandre života, na čudan način netaknuti, vjerujući u budućnost, a zaboravljajući nesigurnost prošlosti. Da bi pronašli pravi put, uzdate se u svoj široki duh, i to Vam često uspijeva.

– Zahvaljujući ovoj Vašoj vezi znakova, imaćete interesovanje za sve. Večiti student, volite slobodu, nove stvari, vjerujete u srećnu sutrašnjicu. Volite putovati, pravi ste glob – toter, volite srećete nepoznate ljude, ostvarujete kontakte i umnožavati iskustva. Zanimanje za nove ideje Vam je jako izraženo, pokazujete mnogo dara za prilagodbu ne gubeći ništa od vlastite ličnosti. U Vašoj glavi ključaju ideje, zamisli, planovi koji nisu uvijek i ostvareni, ali Vi do toga mnogo i ne držite.

Djelujete prilično samouvjereno, a naročito kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Ponekad ste ekscentrik koga ne brine što drugi misle – idete ka vlastitim ciljevima na svoj način.

Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”. Imate dovoljno osobne privlačnosti privući druge ljude, i oni će često prihvatiti čak i onakvo ponašanje kakvo kod drugih ljudi ne bi tolerirali. Vrlo ste napredni u svojim razmišljanjima. Oko Vas uvijek lebdi dašak neobičnog i jedinstvenog. Volite neobične i daleke stilove, originalne kombinacije boja. U emocionalnim vezama uvijek tražite idealna rješenja i idealne situacije što može dovesti do čudnih i neuobičajenih rješenja …

Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Svjesni da sebe upoznajete kroz druge Vi posmatrate, zaključujete i bez gorčine se mirite sa životom. Obuzeti svojom slobodom i neovisnošću niste ništa manje angažovani u grupi za koju vezujete svoju sudbinu, boreći se istovremeno protiv prosječnosti, fatalizma, anarhije i monotonije.

Pokreće Vas društveni ideal koji Vas vodi da razumijete druge, da pokušate ublažite sukobe mišljenja i umirite besne oluje svakodnevnog života. Htjeli bi da estetska osjećanja postanu običaj. Ta želja može izgledati nerealna, ali Vi ne skrećete lako sa svoga puta, braneći svoje interese kada su u opasnosti i dižući pogled ka “plavom nebu” humanijeg i skladnijeg društva. Uostalom, pred sobom imate vječnost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK