Magija

Vaš um je kontejner za vaše misli ….. Svaka misao je galaksija u svemiru uma./Kvantna harmonizacija-Što raste u vrtu tvoga uma?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svaka misao ima dominantne emocije i senzorne vibracije. Kako je misao proširena, vibracije će komunicirati. Misao će nastaviti svoju tendenciju djelujući kao dominantna na unutarnje vibracije. Vidio sam vrste matrica misli koje će prolaziti na putu do svijesti. Ako su unutarnje misli postale iskrivljene, ove matrice mogu prerasporediti inherentne vibracije i promijeniti tendenciju iskrivljenih misli. Maharichi mi je rekao da intelekt filtrira misli, pomaže, uskladi ih tako da će one postati podrška za naše zdravlje i blagostanje. Može se puno saznati iz ovoga iskustva, ali za naše potrebe želim se skoncentrišemo na jednu točku. Misao se dobiva od čiste svijesti, postaje slabija i to je vjerojatno čini da postane štetna. Ono što mi zovemo negativne misli nemojte početi misliti na taj način. One postaju deformirane od strane unutarnjih pritisaka zabluda i straha. Jednom se rođena misao doživljava, razdvaja od anksioznosti.
Bhagavad Gita objašnjava to na ovaj način: “Strah je rođen od dualnosti. Više misao nije priključena na neograničenu jedinstvenu svijest, misao shvaća da je sama i pokušava kompenzirati svoje gubitke. To je kada distorzije mogu inficirati inače savršeno funkcioniranje misli. Loše misli dobivamo od loših akcija. Mi samo moramo gledati okolo i prihvatiti da u svakodnevnom životu rijetko naše misli su pune ljubavi, produktivne i skladne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK