Magija

Venera kroz znakove Zodijaka-Ljubav je sila koja nas inspirira i pokreće u životu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svi mi sanjamo, maštamo o ljubavi. Ljubav je sila koja nas inspirira i pokreće u životu. Način na koji volimo ili kako doživljavamo ljubav ovisi od toga u kom znaku nam se nalazi Venera. Znate li u kom znaku se nalazi vaša Venera? Slijedi kratak pregled Venere kroz svih dvanaest znakova Zodijaka.

Venera u Ovnu se stalno mora osvajati. Ona mašta o ratniku ljubavi koji će osvojiti njeno srce. Morate biti dostojni ove Venere. Ona hoće da vidi snagu, hrabrost. Izbjegavajte laskanje, a romantičnu poeziju koristiti samo u posebnim situacijama. Ako se svidite osobi koja ima Veneru u Ovnu budite sigurni da će vam ona prva prići i da vam izravno reći da joj se sviđate.

Put do Venere u Biku vodi preko trbuha. Ako želite je očarate izvedite je na ukusnu večeru. Slatkiši, vino, delikatese i svjetlost svijeća je nešto čemu ova Venera neće moći odoljeti. Hedonizam je ovdje naglašen, tako da će bilo koji vid fizičkog uživanja i udobnosti Veneru u Biku oboriti s nogu. Slobodno joj šapućite na uho, ali nemojte zaboraviti da poklonite neki komad nakita, npr. ogrlicu.

Venera u Blizancima je vječito dijete za koju je ljubav igra. Može biti nestalna, ali samo onda kada nema ništa što će joj držati pažnju. Tada odlazi dalje u potragu za novim uzbuđenjima. Da biste je držali čvrsto uz sebe morate zaboraviti na sve norme i pravila ponašanja. Ova Venera traži mentalnu kompatibilnost i, ako to ne možete pružite, bolje dignite ruke od ove ljubavi.

Venera u Raku traži sigurnost, tako da će od vas tražiti da budete zaštitnički nastrojeni. Dat će vam i tijelo i dušu, samo vodite računa o svojim postupcima i riječima. Lako ćete je povrijediti ako kažete ili učiniti nešto nepromišljeno. Vjerojatno vam se neće otvoriti čim joj priđete, ali za to ima jako dobar razlog. Želi vidjeti emocije. Traži dubinu u vašoj duši da bi joj se mogla predati.

Venera u Lavu mora imati posebno mjesto u vašem životu. Otvoreno će vam staviti do znanja da hoće da joj se divite. Nikako nemojte pokušavati sa Venerom u Lavu imate odnos koji ćete držati u tajnosti. Ona hoće da sve bude javno, da svi znaju i, što je najvažnije, da bude viđena. Morate laskati i dijeliti komplimente. Pokloni se podrazumijevaju. Ako nemate jaku ličnost, bolje se divite ovoj Veneri sa sigurne udaljenosti.

Venera u Djevici će u početku biti sumnjičava. Neće vam vjerovati, tako da ćete njezino povjerenje prvo morati zaslužite. Nećete imati izbora nego izdržite propitivanja i ispitivačke poglede-a lako se može dogoditi i potcenjivački. Razlog za takvo ponašanje je u tome što Venera u Djevici traži savršenstvo. Naravno da će vas voljeti, ali od vas može tražiti nešto nemoguće.

Venera u Vagi živi za odnose. Sve za ljubav makar propao svijet je ono što pokreće ovu Veneru. Na vas će gledati kao da ste joj sve u životu. Potpuno će vam se podrediti. Zaboravit na svoje želje i željet jedino da vam udovoljava. To će je činiti sretnom, mada ne odistinski. Vaga teži balansu. Pokušavaće održati ravnotežu između vaših i svojih potreba, ali veći su izgledi da će se vama prikloniti.

Venera u Škorpionu je samo za odabrane. Ona će vas gutati očima i zahtijevat da joj se potpuno predane. Ako posumnja da postoji netko drugi, budite spremni na izljeve ljubomore. Ako slučajno prevarite, to vam nikada neće oprostiti, a osveta je neminovna. Ova Venera je satkana od strasti i emocija, od vatre i vode. Veneru u Škorpionu prosto morate voljeti do smrti, jer drugačije biti ne može.

Venera u Strijelcu je stalno negdje na putu, uvijek u nekoj životnoj priči koja je jedna velika avantura. Ovdje se možete opustiti i zabavljati se, ali se nemojte vezivati. Lepršavo će vam ući u život, ali isto tako lepršavo može i izaći iz njega. Ova Venera vjeruje u ljubav svim svojim srcem, tako da ako dođe do raskida neće dugo tugovati. Zna ona da je negdje čeka bolja i veća ljubav-ipak je Venera u Strijelcu vječiti optimist.

Venera u Jarcu hoće stabilnost, tako da ljubav doživljava kao nešto vrlo ozbiljno. Ona neće mijenjati partnere, ona hoće jednog jedinog idealno za cijeli život. Venera u Jarcu je vjerna, a sama pomisao na prevaru joj je nepojmljiva. Ako hoćete nekog tko će biti uz vas do samog kraja, bolje od ovoga ne možete dobiti. Voli sve što je tradicionalno tako da će biti oduševljena ako joj zapevate pod prozorom, kao nekada što se radilo.

Venera u Vodenjaku budite spremni na sve. Ona je neobuzdana, izvan svih normi i pravila. S njom budite spremni na neočekivano. Osvojiće vas kao grom iz vedra neba, ali vas isto tako brzo može i ostaviti. Ova Venera je zaljubljena u slobodu, tako da nemojte pokušavati je vežete za sebe. Venera u Vodenjaku će vam biti u isto vrijeme najbolji prijatelj i najveća ljubav. Ipak, da biste je mogli privući, morate biti zaista neobični i originalni.

Venera u Ribama mašta o ljubavi. Ona je stalno u zanosu, opčinjena je i zato ne može stvari sagleda onakvim kakve one zaista jesu. Prepoznat ovu Veneru jer će vas podsjetiti na neku bajku koju ste čitali kao mali u kojoj princ i princeza žive sretno do kraja života. I pored toga što se Venera u Ribama sjajno osjeća, postoji opasnost da mjehur sapunice pukne, a ako se to dogodi, onda nastaju pravi problemi. U suprotnom svi će se pitati gdje se to ova Venera nalazi i po kojim to oblacima cijeli svoj život bezbrižno hoda.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK