Magija

Venera, Mjesec i Saturn u znaku Strijelca u kvadratima ka Neptunu, očekujte razočaranja!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Venera, Mjesec i Saturn u znaku Strijelca u kvadratima ka Neptunu, očekujte razočaranja, nezadovoljstvo, usamljenost, nesigurnost, potrebu da pobjegnete iz stvarnosti. Javlja se ili ekstremno nezadovoljstvo ili pretjerani optimizam. Pokušaj nalaženja ravnoteže rezultira gubitkom energije i pasivnošću.

Mogu se javiti i zdravstveni problemi, kao što su problemi s kožom, bubrezima, bolovi u mišićima i slično. Nakon Mladog Mjeseca u Škorpionu gdje smo imali ekstremno jaku i tešku energiju sada prelazimo na konjunkciju s teškim malefikom, Saturnom. Znak Strijelca u ovim slučajevima može donijeti pasivnost, bježanje od sukoba, pasivno-agresivno ponašanje, previše truda da se situacije prikažu boljima nego što jesu. No, kvadrat s Neptunom donosi otkrivanje istine koliko god ona bolna bila.

Moguće da ono što smo samo intuitivno naslućivali kroz Mladi Mjesec sada smo otvoreno priznali sebi, bilo da je osobno nezadovoljstvo ili prosto ranjivost. Mars, naš ego je također u kvadratu s Uranom, pa prosto čeka s kim će ući u sukob i kako je Jarac u pitanju, ti sukobi su uvijek zbog osobnog interesa ili narušavanja nečijeg socijalnog statusa. To je pokušaj ega izgraditi ugled na gordosti, kontroli i disciplini. Na unutarnjem planu je međutim drugačije, jer je pod vatrenim znakom Strijelca i promjenjivog modaliteta teško održati kontrolu i nepristranost.

Dodir Mjeseca sa Saturnom redovito donosi melankoliju i otuđenost, nedostatak ljubavi i često pretjeranu potrebu da se uspostavi kontrola nad emocijama. Kako je konjunkcija Saturna i Mjeseca vrlo jaka, jer se Mjesec kreće ka Saturnu ka egzaktnom aspektu, razlog više da tenzije rastu tijekom dana. Mjesec će napraviti i aspekt s Uranom pa se mogu dešavati razne emotivne eksplozije, koje mogu biti i iscjeljujuće.

Sa druge strane dodir Venere sa Saturnom, donosi nedostatak uživanja, nemogućnost da se povežemo s drugima, da osjetimo bliskost i toplinu, pogotovo u partnerskim odnosima. Ovaj aspekt donosi Veneri pretjeranu neovisnost i seksualnu nezainteresiranost. Ona želi biti voljena, ali ne zna na koji način to želi, s obzirom da nije sigurna u ljubav i najviše u svoj ženski princip.

Ovo će se manifestirati i na muškarce i na žene, jer i jedni i drugi imaju taj princip u sebi. Možda bude teže muškarcima, s obirom da se žene lakše uključuju u Mjesečev mod i lakše prepoznaju nezadovoljstvo. Potrebno je izbjegavati svaki vid donošenja odluka tjedna sukoba, ili izbjegavati sukobe, ili odluke. Na ove aspekte neka obrate pažnju Strelčevi, Blizanci, Ribe i Device.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK