Venera ne priznaje norme … Ljubav je po svojoj prirodi izvan moralnih pravila …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mitološka Venera bila je poznata po prepuštanju osjećajima. Odlukom glavnog boga Jupitera postala je supruga Vulkana, vrijednog zanatlije i najružnijeg od svih bogova. Tu apsurdnu situaciju (najljepša božica i najružniji bog) Venera je rješavala brojnim izvanbračnim vezama ne praveći pri tome veliku razliku između bogova i ljudi. Kad bi nekoga poželjela, ova najpoželjnija boginja nije priznavala nikakva društvena ograničenja, već bi se ubrzo našla s njim u strastvenom zagrljaju.

Baš kao iu mitologiji, tako iu astrologiji, Venera ne priznaje nikakve društvene norme ponašanja. Ljubav je po svojoj prirodi izvan moralnih pravila, pa zbog toga često predstavlja velik izazov za bilo kakav oblik društvene kontrole. Venera umjesto etičkih normi znatno više priznaje one estetske. Zbog toga se povezuje s umjetničkim izražavanjem i kreativnim talentima koje posjedujemo. Pri tome se Venerina kreativnost izražava na način koji je karakterističan za određeni znak u Zodijaku. Općenito gledano, vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac) donose dramatično i nadasve upečatljivo iskazivanje kreativnosti. Umjetnost tu postaje potraga za slobodom i metodom ostvarivanja prava uobličavanja svog života. Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac) oslobađaju kreativnost preko izravnog kontakta s materijom.

Kiparstvo je idealno za ispunjavanje te potrebe. Venera u tim znakovima simbolizira konkretnu i nadasve realističnu umjetnost. Za razliku od zemljanih znakova, onim zračnim (Blizanci, Vaga, Vodenjak) kreativno izražavanje povezuje se s realizacijom određenih u umu stvorenih ideja. Često ih to dovodi do prakticiranja apstraktne ili konceptualne umjetnosti. Venera u zračnim znakovima simbolizira kreativnost kao oblik komuniciranja s okolinom. Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe) u astrologiji predstavljaju snagu emocija. Venera u njima potencira vrlo osoban stil izražavanja koji nas dovodi u kontakt s nematerijalnim astralnim svjetovima. Djela koja nastaju često pripadaju nadrealističkim pravcima umjetnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €