Magija

Venera opozicija Mars-Budite posebno oprezni pri donošenju financijskih odluka!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ste rodjeni od 25. do 30. Maja, Augusta, Novembra, Veljače, u zodijačkom znaku ili sa podznakom u znacima Bika ili Vage, ili su u vašem natalnom horoskopu aktivne osi FIKSNIH ZNAKOVA od 05 ° do 10 ° Bika, LAVA, Škorpiona ili VODOLIJE ovaj dnevni aspekt će danas donijeti dosta komplikacija.

Kratki naleti žestine, intenzivne emocije pod kojima je teško ostati neutralan. Instinktivno se naglo i žustro sukobljavate s osobama čije su potrebe u suprotnosti sa vašim. Balansirajte kompromisna rješenja s nagonima kako biste izbjegli opasnost da se produbi jaz izmedju vas i sugovornika. Današnji dan može probuditi mržnju prema određenim postupcima bliskih ljudi, te biste u narednim danima morali balansirati izmedju razdražljivosti, igre moći i pitanja dominacije i trpljenja u odnosu, što može biti i kreativan proces za odnos.

Budite posebno oprezni pri donošenju financijskih odluka, ponude koje danas dobijete su samo na prvi pogled izuzetne pogodne, a poslovni odnosi sklopljeni u ovom trenutku imaju tendenciju da traju kratko i ubrzo donesu gubitak. Mnogo je napetosti u odnosima, a vi ćete se osjećati kao da ste razapeti između potrebe za kompromisom i želje da ispunite svoje planove. Možete uočiti pokušaje biti zloupotrebljeni. Odnosi sa suprotnim spolom obiluju provokacijama i očekujte neprimjerene reakcije s druge strane. Konflikti će komplicirati sve današnje aktivnosti, stoga se koncentrirajte na posao.

Aktualni su sukobi i suparništva, izljevi ljubomore koji imaju za posljedicu raskid i rastanak. Budite diskretni i obazrivi prilikom davanja obećanja i osobnog obvezivanja, posebno prema ljudima u koje nemate povjerenja. Ovaj tranzit ima i poseban fizički značaj jer je opterećen tenzijama koje će prouzročiti probleme s partnerom, i koji se prenose na fizički nivo.

Ključ za ovaj maleficna tranzit je pronalaženje ravnoteže između samosvjesne energičnosti VENERE u LAVU i impulzivnih nagona za zaštitom vlastite energije i potreba MARSA u VODOLIJI, koji se najviše ispoljavaju u životnim područjima kojima ove planete vladaju u vašem natalnom horoskopu.

Sklonost ka neskromnosti, pretjerana uzbuđenja, netaktičnost, zavodljivost, nezadovoljstvo, osjećati se loše, rasprave sa osobama suprotnog spola, izraženi erotizam.

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK