Magija

Venera trigon Saturn-Hormoni će podivljati s energijom konjukcije!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Opet Saturn ali sada u trigonu sa Venerom u Ovnu. Moždaće biti manje volje i energije (Sunce kvadrat Saturn), ali zato ljubavi neće faliti. I to ne bilo koje ljubavi (Venera) već one odgovorne (Saturn), a sve ovo u vatrenim znacima Ovan i Strijelac … tako da ni strasti neće faliti. Ineče u oba dana i ponedjeljak i utorak i dalje ćemo imati jaku konjuciju Venere i Marsa. U ponedjeljak Venera na 2 * i Mars na 2 * Ovna, Utorak Mars na 3 * Ovna, Venera na 2 * !!! Zapravo ovu konjukciju imaćemo tijekom cijele nedjelje. U Nedjelju Venera na 10 * Mars na 7 * Ovna … dakle dozvoljen orbis djelovanja i dalje vrlo jaka energija !!!
Konjukcija Venere i Marsa i trigon Venere i Saturna mogu zajedno mnogo. Hormoni će podivljati s energijom konjukcije, Saturn je tu da ih malo umiri. Nije sve u ljubavi i sexu, ima nešto iu novcu, materijalnim prilikama … Sa ovim aspektima financije nešto bolje i stabilnije. Stabilniji i ostali odnosi, ne samo ljubavni..Sa ovim aspektom više odgovornosti, realnosti, ali i rezerviranosti. Ovdje je izražen i osjećaj odanosti. Ovo je dobro vrijeme za druženje sa starijim ljudima, sa “starim” prijateljima, starim ljubavima. Dobro je za jačanje postojeće emotivne veze, ako je bilo nekih problema ovo je vrijeme da veza postane stabilnija, mada sa ovim aspektom osjećanja se pokazuju vrlo suzdržano i umjereno. Možda vam se javi stara ljubav, ili vam se nešto učini kao “već viđeno”, mogu vam se dopadati starije osobe ili vam se mogu udvarati starije osobe, ili netko gdje postoji evidentna razlika u godinama, materijalnom statusu i sl. Veze započete u vrijeme ovog tranzita imaju mogućnost trajanja. Ovdje se vrijeme troši kvalitetno na stara prijateljstva, u društvu starijih i iskusnijih ljudi. Tranzit je pogodan za stabilne financijske transakcije, štednju. Na dijelu su smisao za realnost, osjećanje odgovornosti prema nekome, odanost, trezvenost i da ponovim vjernost …
* Venera će biti u trigonu sa Saturnom sljedeće godine 18.aprila 2016 …. tada će Venera biti na 15 * Ovna Saturn će biti retrogradan na 15 * Strleca !!! Zanimljivo je da će tada Venera i Mars biti prilično daleko i da će Mars tada biti u Strijelcu iu konjukciji sa Saturnom !!! Ovaj podatak je zbog onih koji uče i proučavaju astrologiju !!! Ali i za sve ostale da ako zapamte ovaj sadašnji period da ga mogu usporediti s razdobljem u travnju sljedeće godine!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK