Magija

VENERA U BIKU-Ona voli glazbu i umjetnost … Često ima lijep i dubok glas i lijepo pjeva ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U BIKU je žena hedonista, koja uživa u hrani, piću I zadovoljstvima. Ona daje prednost kvaliteti nad kvantitetom. Jako su joj važne materijalne stvari. Cijeni luksuz i lijepe stvari, a voli prirodu .To je lijepa žena s oblinama, velikih očiju, senzualnih usana i kovrčave kose. Emotivna je, zavodljiva, stabilna i postojana. Voli slatkiše pa se lako udeblja. Traži imućnog partnera. Putena je, senzualna i ima osobni magnetizam. Ona voli glazbu i umjetnost. Često ima lijep i dubok glas i lijepo pjeva. Nosi lijep nakit i kvalitetnu odjeću. Ona vjeruje u ljubav. Kad voli daje se u potpunosti. Svjesna svoje vrijednosti. Ona je umiljata i slatka, ne može joj nitko odoljeti. Kuhanje joj ide od ruke, ali je pomalo lijena. Ona se bavi ekonomijom, radi u banci, umjetnica je, pjevačica ili radi u cvjećari i prodavaonici.

RETROGRADNA VENERA U BIKU ima neutaživu potrebu za ljubavlju, pa ma koliko bila voljena osjeća da nije dovoljno. U mladosti je stidljiva, au starosti je povučena u sebe. život provede vjerujući u nepostojeće i neostvarive veze. Očekivanja od suprotnog spola su nerealna. Želi privući druge, ali ih se istovremeno plaši. Ako loše aspektovana materijalista je.

MUŠKARAC Venera u BIKU je čulan i dobar ljubavnik. Teži stabilnoj vezi, a seks mu je vrlo važan. Osjećaje izražava fizički: dodirom i poljupcima, a ljubav ne izjavljuje već je pokazuje poklonima. Važan mu je fizički izgled žene i ona mora biti lijepa. Ljubomoran je i posesivan u ljubavi. Postojanih je osjećanja. Više voli privući nego da “juri” potencijalnog partnera. Privlače ga lijepe i dotjerane žene.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u BIKU? Lijepo se doterajte, naglasite usne da djeluju senzualno i istaknite oči. Obucite kvalitetnu odjeću i stavite lijep nakit. Kosu ukovrdžajte i pustite je da slobodno pada. Ne izigravajte neovisnu ženu, jer je on patrijarkhalan i konzervativan. Ponašajte se pasivno i budite umiljati. Sastanak je najbolje dogovoriti u restoranu, jer ga je uz hranu i piće najlakše osvojiti. Pričajte o umjetnosti, glazbi i ekonomiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK