Magija

VENERA U BIKU-prilagoditi svoja očekivanja, ali budite otvoreni, jasni i realni ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nasmije me lijepo optisimistična gomila gluposti kojom zasipa veeelika većina “ast ….” od jutros kako je Venera ušla u zodijački znak Bika i kako je pred nama mjesec užitka i ljubavi. Da najavim, mili moji, da se ne opuštate nikako.
Iako je Venera u tranzitu kroz znak Ovna natalni slaba, ona je imala sjajnu podršku dispozitora u direktnom hodu i trigon SATURNA, pa je čak ni kvadrat sa Plutonom nije uspio omesti da napravi te dugo i pažljivo planirane odvažne korake i poduzme akciju.
Od naizgled blagih turbulencija, novih spoznaja strahovi izlaze na površinu, slijedi povlačenje i iščekivanje … nevjerica … taj slabašni trigončić sa Rx Jupiterom (koji će, eto srećica majušna, tijekom Maja i da se okrene u direktan hod), koji je avaj i dalje u Devičici tj. u izgonu jedva da ćete na par dana imati privid da je nebo malko vedrije.
Trigon sa Rx Plutonom može nagradi samo tipove sa snažno postavljenim osobnim Plutonom i pod uvjetom da su već uveliko napravili ozbiljne korake u realizaciji projekata.
Ah da, već znate … dobar dio Maja Venera će aplicirati i vrzmati se oko Rx Merkura, pa uljuljkani u samozavaravanje ne uočavate jasne obrise svima očiglednog.
I pritom je do 14.05. u Inkonjunkcija sa Rx Marsom i Rx Saturnom – prilagoditi svoja očekivanja, ali budite otvoreni, jasni i realni, BUDNO pratite događaje i tri puta premerite prije nego što izgovoru.

Da je često tijekom tranzita Venere kroz zodijački znak Bika snažno iščekivanje i potreba za prepuštanjem užicima ogromna – DA.
Da ćete se nakon toga mislima vraćati na Majske dogadjaje s nevjericom primišljajući kako to da baš ništa nije uspješno okončano.
Suzdržite se od veeeelikih očekivanja, rashoda, ulaganja. Suzdržite se od idealizovanja, od zaletanja i “lako ćemo” koncepta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM