Magija

VENERA U BLIZANCIMA -Ona u partneru traži osobine brata! Nestalna je, šarmantna i bezbrižna!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U BLIZANCIMA je djevojka koja lako uspostavlja kontakte. Ona je jako komunikativna, duhovita, zabavna, puno se kreće i često putuje. Okretna je, vitka, živahna i neuhvatljiva. Lijepih je manira, ali je nestalna. Nije rođena za domaćicu, jer više voli knjige od sudopera. To je žena koja traži aktivan društveni život. Ona u partneru traži osobine brata. Nestalna je, šarmantna i bezbrižna. Ona je manekenka, književnica, professor jezika, novinar, voditeljica, prevoditelj, učiteljica ili vaspitačica.

RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna što drugi osjećaju prema njoj. Često mijenja simpatije i antipatije. Ljubav je više zasnovana u mislima nego na osobnim emocijama: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna što drugi osjećaju prema njoj. Često mijenja simpatije i antipatije. Ljubav je više u mislima.

MUŠKARAC SA VENERA U BLIZANCIMA je površan u ljubavi i upušta se u paralelne veze. Lako ulazi u veze i mijenja partnerice. Nevino flertuje, teže se vezuje za nekoga. Prije traži inteligentnu ženu koja je duhovita i zabavna će i sa kojom može razgovarati nego privlačnu ženu. Komunikacija može biti temelj veze. Voli vitke djevojke s uskim strukom, mlađe i pametne žene. Razumom kontroliraju emocije. Ne voli da ga žena sputava i ispituje gdje je bio i što je radio, što se nije javio i sl. Vjetropir je, u ljubavi je nepouzdan. Ljubav je više na riječima nego u srcu. Zavodi svakom riječi, slatkorječiv, ne predaje se potpuno, osjećaje mu se brzo mijenjaju. Dok vam se smješka analizira vas da uvidi vaš slabe točke. Budite sigurni da će vas dobro proceniti.Teško ga je zadržati, jer ga je teško zainteresirati i održati mu pažnju. Nije diskretan kad su njegove ljubavi u pitanju. Voli putovati.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENERA U BLIZANCIMA ?: Budi ljubazna, zabavna, flertuj s njim i uspostavi dobru komunikaciju. Pokaži mu da nisi samo lijepa lutkica, već da imaš nešto iu glavi. Nemoj se “zalijepiti” za njega, jer će imati osjećaj da se guši i Pobjeći prije nego što shvati da si dovoljno inteligentna da ga pratiš na mentalnom nivou. Budi vesela, pričaj o književnosti i šali se. Pišite mu poruke ili ga zovite telefonom, njegova je ljubav mentalna. Obucite nešto usko i istknite struk, ali to nije obavezno on se ionako “pali” na vaš mozak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK