Magija

Venera u Blizancima / Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Blizanci su dvojni znakovi, od točke A do točke B idu preko mnogih drugih točaka, veselo poput pčela obigravajući oko cvijeta, pa tako Veneri u Blizancima stoji let od jednog do drugog cvijeta i nikako se skrasiti ili bar na trenutak pocinuti. Neumoran let izmori pčelu pa posrne, ne može do košnice. Nije uvjet, ali je blizu tomu. Ili se pak događaju ljubavi koje su nedosezive. Problem ove Venere je taj što boravi u muškom jang znaku Blizanaca pa se u osobi pretapaju yin i yang, muško i žensko, svjetlost i tama, rekli bismo bisex je prisutan u tim pozicijama, ali češće je to latentno stanje koje ne mora skončati homoseksu. Svakako je to pismena Venera sklona književnosti, odvaja od slobodnog vremena ne bi li pisala, pjevala, bavila se umjetnošću, često je glumica, m prikriva svoja stanja maskom radosti, a radost obrazine tuge. Prevrtljiva je to Venera i teško nalazi mir u jednom naručju. Seks nalazi u mašti, i ono što je bitno ona se budi pričom, veneru u Blizancima se pobuđuje i uzbuđuje riječima, toplim, pa sve drskiji riječima, a uživa u oralnom sexu. Sposobna je u tajnički poslovima, ali sve zapravo ovisi o tomu gdje boravi njezin vladar, a znamo koji je to, dakako Merkur. Rado je viđena u društvu, jer animira, umorne razvedrava, vesele uozbilji. Začudo Venera u Blizancima kad zavoli ostaje vjerna partneru, iako je koketa, zavodnica, ali ne odaje se činu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM