VENERA U DEVICI-U ljubavi je suzdržana i osjećaji su pod povećalom …. Privlači svojom čistoćom ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VENERA U DEVICI je vrijedna i poštena žena, koja ne ističe sebe. Nije klasična ljepotica i nije osobito ženstvena. Puno kritizira, puno drži do urednosti i ne tolerira nered. Ona je skromna, stidljiva, nesigurna u sebe i diskretna. Puna je obzira i brine za druge. U ljubavi je suzdržana i osjećaji su pod povećalom. Privlači svojom čistoćom. Ima problema oko sklapanja veza i emotivno je nedostupna, a ljubav pokazuje tako što je korisna drugima. Emocije izražava skromno i stidljivo. Kontrolira partnera i kalkuliše u ljubavi. Teško se opusti i preda zadovoljstvima. Može ostati usidjelica i usamljena je. Pati od seksualnog tabua. Previše analizira emocije i ima osjećaj nevoljenosti. Ona radi kao dizajner, nutricionista, njegovateljica, doktorica, veterinar, kemičar, travarka, radi na pružanju usluga, farmaceut, tehničar, lektor, kritičar, profesor jezika. Ako Venera afliktovana sa maleficima ona je bolesna, promiskuitetna, aljkava i sirovog ponašanja. Ona nikad neće uništiti tuđi brak, već samo svoje izglede.

RETROGRADNA VENERA U DEVICI traži idealnu ljubav. Nije zadovoljna ni sobom, ni drugima. Stalno analizira i nije u stanju da voli.

MUŠKARAC Venera u DEVICI traži partnericu s kojom će dijeliti svoj rad i intelektualne interese. Ima suviše velike standarde glede partnerice pa je često sam. Često upada u veze sa suradnicama s posla iu prolazne avanture. Emotivno je nedostupan i nikada ne daje u ljubavi više nego što primi. Često ima problematičan ljubavni život i pati od seksualnih tabua. Voli hladno i ima strah da se preda emocijama. Daje ljubav ,, na žličicu “, a isto tako ne očekuje sad neke pretjerane izljeve ljubavi.Previše bira, a malo daje. Stidljivost ovih osoba im ne dozvoljava da pokažu svoja osećanja.Voli inteligentne žene s lijepim trbuhom.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u DEVICI? Odjenite se jednostavno ili u poslovnu sivu odjeću kao da idete na razgovor za posao. Ni slučajno ne mojte obući minicu ili istaknuti dekolte, jer će to imati kontra efekt. Nastojte se ne ističete i ne skrećete pažnju na sebe. Frizura treba biti uredna. Pokažite da ste mu intelektualno dorasli i analizirajte sve.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €