Magija

Venera u Jarcu – hladna kučka ili ona koja voli gladna, žedna, gola i bosa ako oboje imaju cilj?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Što u stvari znači praktičnost Venere u Jarcu? Vlada mišljenje da je to “hladna kučka, srca kamenog”, koja uglavnom juri lovatore. Pisaću u ženskom rodu, jer je Jarac ženski znak.

Praktična je, jer o svemu promisli i zapita se za sigurnost. Predložite joj da se preselite u Rim, recite da ste čuli da je tamo lako naći posao, jeftin stan. Pitaće vas koliko je to sigurno, tražiće detalje, a onda će sama da pretražuje i provjerava informacije. Važno joj je da bude sigurna da će tamo imati da radi, zarađuje i živi normalno. Neće zanesenjački spakirati kofere i krenuti odmah poput, recimo, Venere u Strijelcu. Ona će ići, snaći će se nekako.

Ako partner ostane bez posla, Venera u Jarcu će to razumjeti, pomoći će mu da ga nađe. Godinu, dvije … plaćaće sve, ali kad iz dana u dan dolazi kući i zatiče partnera s pregačom pored štednjaka, počeće da joj se gadi. On ne radi ništa za njihovu budućnost, on je čeka, kači zavjese i traži novac za kruh i cigarete. Tada se gubi poštovanje i ljubav s njom.

Pošto se Venera povezuje s uživanjem, ona ne uživa u trenutku, uvijek misli na budućnost. Kad kupuje krevet, mora biti kvalitetan, trajati narednih deset godina, najkvalitetnije cipele, naušnice, kreme za lice … uvijek ulaže u budućnost. Ako nema novca za najbolje, nešto što će trajati, neće ni kupovati.

Ona uvijek čeka, štedi, trpi da bi sve trajalo što duže.

Ova Venera, kad upoznaje potencijalnog partnera, uvijek pita čime se bavi, jer odmah u svojoj glavi pravi planove o kući, obitelji, djeci, i mora znati da li partner može joj osigurati sigurnost.

Ona poštuje sposobne, snalažljive ljude, koji su stabilni i imaju ciljeve kao što ih i ona sama ima. Potom na red dolazi ljubav, jer ona u partneru voli ove osobine.

Voleće gladna, žedna, gola i bosa ako oboje imaju cilj, idu ka njemu i zajedno se bore za sutra. Ona ima strah od nesigurnosti, neizvjesnosti, planirano sutra mora postojati.

Važan joj je pun zamrzivač, račun u banci, čuva stvari, cipele su uvijek u kutiji, kao i parfemi, godišnji odmor isplaniran i plaćen unaprijed, kaputi prekriveni najlonom …

Danas već prolazi, sutra joj je najvažnije, i ako ga ima, uživat će, poštovat i voljet će zauvijek.

“Hladna kučka, srca kamenog”, ako ima poštovanje i sigurnost, pružit će ljubav o kakvoj može samo da se mašta. Biće vjerna, dosljednost je ono što je krasi, i na nju se može računati, njoj se može vjerovati. Ako ona izgubi povjerenje, tu je kraj.

Venera u Jarcu kad zatvori vrata, više ih ne otvara nikada. Davala je šanse, čekala, trpjela, izvlačila posljednje atome ljubavi, povjerenja, poštovanja … Ako je zatvorila vrata, postaje “hladna kučka, srca kamenog”. Samo tada.

Ne podnosi slinavce, cmizdrenja, molbe, puzanje, zaludna pomirenja. Ona voli i poštuje borce. Ljubav kao takva njoj nije dovoljna, jer se od ljubavi ne živi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM