Magija

VENERA U LAVU-Romantična je i lojalna onom koga smatra vrijednim svoje ljubavi!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U LAVU je ponosna i vatrena žena snažne volje i teatralnog ponašanja. Ona je društvena, želi biti zapažena iu centru pažnje. Želi da joj se dive. Voli umjetnost, posebno glumu. Otvorena je, velikodušna, vedra i voli djecu. Romantična je i lojalna onom koga smatra vrijednim svoje ljubavi. Voli lusuz i nosi skup nakit posebno zlato. Puno troši i želi posjedovati prestižne stvari. Ne tolerira škrtost i sitničavost. Ima potrebu da se dopadne drugima i šarmira okolinu. Važno joj je kakav dojam ostavlja na okolinu. Voli izlaziti i da se zabavlja. Otvorena je i plemenita. Važnija joj je pozicija od novca. Ima potrebu živjeti sa stilom. Ne podnosi samoću. U ljubavi traži pažnju i obožavanje, a emocije dramatizira. Samouvjerenim držanjem podsjeća muškarca koliko ju je teško dobiti. Sujetna je, samoljubiva i ponosna. Atraktivna je do savršenstva. U vezi očekuje poštovanje i skupe darove. Očekuje da bude osvojena laskanjem, udvaranjem i skupim poklonima. Ponos utječe na stabilnost odnosa, onaj tko je prevari za nju više nema, jer je zgazio njezin ponos. Ako joj ljubav nije uzvraćaena jako su joj povrijeđena osjećanja. Zaljubljena je u ljubav. Osvaja očima.Traži izuzetnu ljubav i nekoga na koga će biti ponosna i kome će se diviti. Često ulazi u veze s oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpi slabiće i manje inteligentne. Partnera diže na pijadestal. Ona je glumica, manekenka, slavna, poslovno uspješna, sportašica, direktor u tvrtki ili je uspješna u politici. Ako Venera u Lavu loše aspektovana pretjerano je ponosna, snob, sebična je i preokupirna seksom. Također tiraniše partnera, kocka se i ima komplex grudi (stavlja umetke).

RETROGRADNA VENERA U LAVU Ne pokazuje emocije. Privlače je osobe na položaju. Važan joj je stil, dobar ukus i maniri. Pruža ogromnu ljubav, ali to nitko ne cijeni. Nije sigurna u iskrenost drugih. Koristi seks i kreativnost kao način samopotvrđivanja.

MUŠKARAC Venera u LAVU lako osvaja. Ne obraća pažnju na partneričine pogreške. Voli se ljubiti i strastan je. On dominira u vezi i ima velike erotske potrebe. Ponos mu je lako povrijediti. Mora se osjećati poštovan u vezi. Vjeran je u suštini, mada mu se može dogoditi neka afera. Kad prestane poštuje partnericu prestaje i da je voli. Privlače ga žene koje od njega puno očekuju, one koje imaju ukusa i stila, koje su fancy obučene i dotjerane. Privlače ga uspješne žene, okićene zlatom i dragim kamenjem, one koje “sijaju”. Voli plavuše, popularne i reprezentativne žene. On traži “kraljicu” koju će pokazivati ​​okolo. Galantan je i kupuje skupe poklone ženama. Ljubavne veze obično počinju u kazalištu, kafiću ili na drugim mjestima za zabavu.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u LAVU? Bilo bi dobro da ste plavuša. Savršeno se našminkajte i istaknite oči da izgledaju “mačkasto”. Odjenite se u fancy odjeću i stavite zlato na sebe. Hodajte ponosno i samouvjereno i postat ćete njegova “kraljica”. Ponašanjem pokažite da vas ne može lako dobiti. Nastojte biti u centru pažnje. Divite mu se i laskajte mu. Budite vedri, otvoreni i veikodušni i ne mojte ga ignorirati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK