VENERA U LAVU-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere govori o osobi koja izuzetno cijeni i poštuje identitet, držanje i vanjski izgled. Voli osobe koje se ističu nečim, bilo da je status, sposobnosti, znanje. Ovaj položaj Venere daje osobe koje su dobri glumci, izvođači, pa i glazbenici, vole pažnju i vole priznanje, diplome, aplauze. Venera u Lavu se najbolje osjeća kada je u mogućnosti istaknuti svoje kvalitete i dobije odgovarajuću podršku sredine u tom smislu.

Vrlo je slobodna, nekada i djetinjasta, ali i vrlo hrabra, dramatična i često ponosna kada je ljubav u pitanju. Odvažna je i borbena i vrlo lako pokazuje svoje stavove. Nekada može djelovati da joj nije bitno mišljenje sredine i da je sama u tome što radi, ali na dubljoj razini, takve stvari je izuzetno pogađaju, do te mjere da može postati okrutna, zavidna, previše dominantna i sklona hvalisanju.

Drugi ekstrem ove Venere je što može biti pretjerano ovisna o tuđoj pažnje, tako da će činiti i poduzimati samo one stvari koje se drugima dopadaju. Voli kupnju, frizure, skupe stvari i darove, ali može pretjerivati ​​u tome. Lav je velikodušan znak i obično mu nije problem potrošiti više novca da bi nekoga iznenadio, svjestan donekle, da taj poklon govori io njegovom statusu. Ova Venera vrednuje sposobne ljude, aktivne, pokretne i hrabre. Primjećuje tuđu kreativnost, smisao za himor, stil oblačenja i ponašanja, kao i bonton, odgoj i slobodu izražavanja.

Veneru u Lavu mogu zanimati moda, nakit, šminkanje, plesanje, crtanje. Takve stvari je opuštaju iu njima nalazi mir. Kada se osjeća odbačenom ili nevoljenom obično se povlači, tražeći mir u sebi. Lojalnost joj je izuzetno bitna i smatra da u ljubavi oba partnera podjednako ravnopravno grade vezu. Ovdje će položaj Sunca opredijeliti dalje interesovanje Venere.

Poznati sa Venerom u Lavu: Michael Jackson, Madonna, Nicole Kidman, Monika Beluči, Tom Cruise, Pamela Anderson, Selena Gomez, Whitney Houston, Sylvester Stallone, Coco Chanel, Alfred Hitchcock, Greta Garbo

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €