Magija

Venera u Ovnu-Venera će praviti vrlo napete aspekte, egzaktno sa Jupiterom, Plutonom, Saturnom!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Venere i Mjesec, planeta koja vrlo brzo prodje jedan zodijački znak i aktivira na kolektivnoj razini energiju i atmosferu tog znaka kroz koji prolazi, u petak na subotu mijenja znak tj. ulazi u znak Lava! Dvije ženske planete u toku ovog vikenda biće u vatrenim, muškim znacima!

Mjesec će od ponedjeljka ući u Djevicu i aktivirati svakodnevne obveze i atmosferu rada, reda i discpline, ali Venera će još skoro mjesec dana biti zahvaćena vatrenim emocijama … Ipak, nije svaka Venera u Ovnu ista, naročito u tranzitima, jer je bitno pogledati i hod Marsa u to vrijeme.

Venera, kao planet ljubavi u ovom znaku se ne osjeća dobro, jer ratoborni, muški, nagli, kardinalni znak njoj ne pogoduje. Ženama ne pristaje borba, naglost, bijes i mržnja, koju uglavnom muškarci kroz akciju, borbu i dominaciju mogu kanaliziraju. Ženski princip ne uživa u ovom prvom kardinalnom znaku, jer ženama treba sigurnost, mir, ljubav, pažnja i uživanje. Ako govorimo o brzini, Venera voli sporost, opuštenost i emocije koje su povezane sa stabilnošću, nježnošću, uživanjem. Osobe koje u natalnim kartama imaju Veneru u Ovnu u restoranu se mogu prepoznati tako što halapljivo jedu, u buticima i prodavnicima brzo kupuju, trpaju hranu i odjeću, žure. Žene nose najblaže rečeno crveni ruž ili krv – crveno nalakirane nokte, da ne spominjemo crvenu boju kose ili komade odjeće u toj boji koji su joj omiljeni. Vrlo su upadljive. Vole meso, glasne su, nezadovoljne svim i svačim, brzo planu i svađalački raspoložene. Ono što im daje takve reakcije na okolinu i ishitrene reakcije na svakodnevne situacije jeste naslijeđen nedostatak diplomatičnost i ženske tihe energije, koje nažalost nisu dobile od svoje majke i žena iz obiteljskog stabla.

Često su majke ovih osoba vrlo mlade ušle u brak, borile se za život, kretale od nule, te su više muških osobina nego ženskih morale izgraditi u sebi. Zato kćerke ovih majki u sebi nemaju urođenu finoću, opuštenost i ženske kvalitete. Ove žene su vrlo otvorene i iskrene. One nemaju izgrađen osjećaj za flert i zavođenje, toliko svojstveno ženskom principu, nemaju osjećaj za diplomaciju, suzdržanost i pasivnost koja im treba da bi pustili nekoga da vodi igru ​​zvanu ljubav i osvojili na taj način svog kavalira. Ono što misle kažu odmah. Ako im se netko sviđa to će mu reći prvom prilikom i na malo netaktičan način, da neki pomisle da se same nude i nabacuju. Vole natjecanje, sve vrste sportova u kojima moraju pobijediti. Najviše Venera u Ovnu možemo naći u teretanama, stalni su članovi svih fitness programa. Imaju izražene mišiće, vižljaste su, jer njihova unutarnja vatrena nervoza brzo sagori sve što pojedu. Kad uđu u brak, uglavnom vrlo mlade, bore se za svoju djecu pa nekad i umjesto njih reagiraju na njihove vršnjake. Istjeruju pravdu. Glasne i brze na jeziku. Ne ulazite s njima u konflikt, jer još kao male su naučile da se tuku sa dječacima i ništa im nije strano. Psuju. Imaju problema s kožom, glavoboljama, hormonima. Dominantne su u odnosu, koji je za njih vrlo stran, jer ako vole nekoga one se nerijetko natječu s njim, kako u intelektualnom smislu, tako iu svakom drugom. Nametljive su, pa muškarci koji su pasivniji ili su imali ovakve majke, puštaju u svoj život ove žene ratnice, da se bore u krutom svijetu umjesto njih. Često ne prihvaćaju kompromise, vide samo svoju stranu priče, a kad su zaljubljene, emocije frcaju na sve strane, naročito seksualna energija, koja je sirova i služi im kao dodatni trening. Venera u Ovnu je nestrpljiva, brzo sagori, ne može trajati u ljubavi, pa su žene s ovom Venerom u natalu razvedene ili vode paralelne živote. Tek u drugoj polovici života mogu naći osobu koja im može parirati, koja ih može obuzdati i koja prepoznaje kuda usmjeriti i na koji način kanalisati ovakvu energiju, jer u vremenu steknu malo iskustva i osjećaja za druge. Ipak, u natalnoj karti treba pogledati kako je Venera postavljena u odnosu na ostale planete a naročito dispozitora, tj. Marsa osobe i da li će osoba brže spoznati i ukrotiti divlju prirodu i muškost u njenoj ženskoj prirodi (često u genetici ove žene ima narodnih heroja, žena koje su sudjelovale u borbama, ali i žena koje su ostale bez svoje majke još kao male ili ostale bez najbliže obitelji).

Tijekom ovog tranzita Venere kroz Ovna, ona pravi dosta napetih aspekata s planetima, kojih je i dalje mnogo, u znaku Jarca. Osobito od trenutka kad Mars na nebu uđe u ovaj znak. Venera će praviti vrlo napete aspekte, egzaktno sa Jupiterom, Plutonom, Saturnom. Ovi aspekti će biti aktivirani najmanje par dana ranije i nekoliko poslije, te znači da ćemo od 20. veljače biti pod utjecajem ljubavnih nezadovoljstava, nestrpljivosti, loših i teških riječi, konflikata, uglavnom sa ženama. Venera u Ovnu a Mars u Jarcu, od 19.2 kao njen dispozitor donosi stanje i situacije, opisno rečeno kao da u isto vrijeme u autu pritišćemo gas i kočnicu. Biće naglih izljeva bijesa, ljutnje, ljubomore i mržnje prema drugim ali i same zakočenosti unutar sebe i svog unutarnjeg bića. Osjetit će se manjak poštovanja, samopoštovanja, empatije, dominirat grubost, nekultura, ružne riječi. Mudrost u ovom razdoblju nema. Bit ćemo očevici sudara iskustva i mladosti, izljeva ogromne energije i zakočenosti iste. Naročito u razdobljima kad Venera bude pravila loše aspekte sa Plutonom i Saturnom biće dosta prekida dugogodišnjih veza, uzavrelih strasti i kajanja … Venera je planeta koja vlada i novcem, pa svi koji žele i planiraju na brzinu zaraditi novac, neće uspjeti u tome. Jarac je znak koji vlada vremenom, pa vrijeme i iskustvo u ovom periodu su mnogo jači od naglih izljeva enerigje novih pionirskih ideja. Moguće su upale mišića, ali i živaca, ušinuća u leđima, problema sa trovanjem hranom, probavnim traktom, a njaviše emotivnih i psihičkih problema Pored Blizanaca i Djevica kojima idu ne baš sjajni dani dok bude Merkur išao znakom Ribe retrogradno kreću lošiji dani i za Bikove i Vage ..

Savjet za žene, koje će naročito osjetiti ovaj tranzit, iako možda nemaju ništa u natalu u znaku Ovna, je da se posvete meditaciji, da ne reagiraju naglo i burno na bilo koje vijesti ili događaje. Iako je teško ovu strastvenu Veneru smiriti i utišati, vježbe opuštanja, disanja ali i fizičke vježbe mogu pomoći u ovom razdoblju. Nestrpljenje vas može koštati bespotrebne sekiracije i stresa, a naročito patnje ukoliko se radi o emotivnim situacijama. Vježbajte strpljenje, drage dame!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK