Magija

VENERA U RAKU-Nepredvidiva je, stidljiva je i nije pričljiva …. Cijeni domaću i financijsku sigurnost …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VENERA U RAKU je jako osjetljiva i lako joj je povrijediti osjećaje. Nepredvidiva je, stidljiva je i nije pričljiva. Cijeni domaću i financijsku sigurnost, njeguje obitelj i dom. Želi da joj se ljubav pokaže. Voli majku i obitelj. Zaštitnički se postavlja, a dom joj je svetinja. Više voli romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra je domaćica i dobro kuha. Ženstvena i jako voli svoju djecu. Patrijarhalna je i ne zanima je puno karijera. Prema partneru se odnosi kao majka. Spremna je na odricanje zbog djece i obitelji. Od muškarca traži zaštitu i osjećaj sigurnosti. Ne zavodi, tiha je i puna razumijevanja za muža i obitelj. Traži čovjeka koji će biti dobar otac njenoj djeci. Ljubav otvoreno nudi. Ima naklonost roditelja i stalno se vraća u prošlost. Ona je babica, njegovateljica, kuharica, domaćica, slikar ili radi s nekretninama. Ako Venera u Raku loše aspektovana ona je plačljiva, mrzovoljna, sentimentalna i nestabilnih emotivnih reakcija.

RETROGRADNA VENERA U RAKU ima edipov kompleks i vjenča se za partnera koji je podsjeća na roditelja suprotnog spola.

MUŠKARAC Venera u RAKU traži ženu koja je obiteljski tip i dobra kuharica. Sviđaju mu se punije žene, krupnih i vlažnih očiju, s lijepim i većim grudima. Voli da je žena iu kući dotjerana. On je ženskaroš, boem i ima više veza. Traži majčinski tip žene i ženu koja sliči majci. Dugo se drži svojih ljubavi. Osjećaji izražava nježno i zaštitnički. Ima tradicionalan pristup vezi. Nije mnogo strastan, to je više majčinska ljubav koja se izražava kroz brigu i ugađanje partnerici. Ima jako puno emocija, ako je povrijeđen tada se povlači. I najmanja sitnica i nesporazum ga ranjava.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u RAKU? Na oči ne stavljate previše napadne šminke. Istaknite grudi i budite ženstveni, on ne voli muškobanjaste žene. Ne ponašajte se kao neovisna žena bez predrasuda, jer je on tradicionalan. Budite nježni i osjećajni, ali ne mojte biti brbljavi. Pričajte kako volite kuhati, kako volite djecu, da je majka svetinja i sl.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK