Magija

Venera u Raku praviće kvadrat sa Jupiterom i Uranom, sekstil sa Merkurom, trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Venera je ušla u znak Raka i tijekom boravka u ovom znaku praviće kvadrat sa Jupiterom i Uranom, sekstil sa Merkurom, trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom. Najprije, simbolika Venere u Raku u najširem smislu predstavlja uživanje (Venera) u domu, obitelji (Rak).

Ova Venera voli korijene, prošlost, tradiciju i osjeća se najugodnije u obiteljskoj atmosferi, može biti sklona debljanju u predjelu trbuha, a ženama su inače naglašeniji trbuh i grudi.

Venera u Raku daje veoma senzitivne, emotivne i intuitivne osobe, obično imaju neki talent za ples, glazbu, rukotvorine, mogu ih zanimati stari zanati, kuhanje također. Osobe sa ovom pozicijom često imaju ,, osjećaj “kako se nešto radi, bez da imaju znanja o tome, rade prema vlastitom nahođenju, jer im to daje šansu da budu inovativni i drugačiji. Uživaju u dekoracijama, ukrasima i blagdanskoj atmosferi.

Kako je položaj ove Venere pod utjecajem Mjeseca koji je sam po sebi promjenljiv i fluentan, to bi značilo da ponašanje u ljubavi i partnerskim odnosima dosta zavisi od trenutnog emotivnog stanja, sigurnosti i samopoštovanja. Pa tako ako se osoba osjeća razočarano, nevoljeno, odbačeno, tako će se ponašati i Venera, neće imati previše sluha ni za najbliže. Može prijeći u drugu krajnost i biti vrlo hladna, rezervirana, lako preuzimajući ulogu žrtve.

Venera u Raku je često ovisna od drugih ljudi, lako upija tuđe emocije i brzo pada pod utjecaj sredine. U smislu mogućih izazova, ova Venera može biti veoma sugestibilna, ne postavljajući jasnu granicu između ,, ja “i ,, mi”.

Venera u Raku će tijekom kolovoza biti pod utjecajem Merkura i Neptuna što je čini bajkovitom, punom inspiracije i kreativnosti, pa je kolovoz generalno dobar za stvaranje, učenje novih stvari i preuređenje domova. Venera i Merkur zajedno daju ljepotu pokreta, pozitivne misli, lijepe riječi, mijenjanje navika i samopouzdanje.

Venera i Neptun daju inspiraciju, snove, velika očekivanja i naglašenu intuiciju, ljubav je idealizirana i pomalo filmska. Venera i Neptun u simbolici daju korištenje novih začina u jelu, eksperimentiranje s okusima, mirisima, ali i pretjerivanje u svemu tome. Venera i Neptun predstavljaju ulje za tijelo, kreme, kozmetiku, boju i melodiju.

Venera će također biti u kvadratima s Uranom, Jupiterom i opoziciji sa Plutonom. Venera u kvadratu s Uranom daje potrebu sa slobodom, ali često na štetu partnera i veze. Ovo je aspekt veza na daljinu i ljubavi koja se čeka. Idealna ljubav je ona u kojoj je moguće izraziti svu svoju slobodu, pa makar to značilo i biti s drugom osobom. Osobe sa ovim aspektom se boje odbacivanja, ali nikada o tome ne govore otvoreno.

Često se bolje osjećaju i više vole partnera kada je odsutan, nego kada je prisutan. Venera zbog dodira Urana daje slobodan stil oblačenja, često unikatan i neponovljiv. Kako je Venera u Raku vjerojatno će sama napraviti ili sašiti neki komad odjeće ili nakita koji će je činiti drugačijom od drugih.

Dodir Neptuna opet daje mogućnost velike inspiracije i kreativne slobode. Dodir Urana je bunt u ljubavi po svaku cijenu, gdje se osobna sloboda više vrednuje od partnerove. Ove osobe često imaju stav da im je potreban prijatelj, ne partner i često ostaju s nekadašnjim partnerima u prijateljskom odnosu. Međutim, kvadrat s Uranom uvijek donosi tenziju, pa nije slučaj da iz ljubavi proizilazi prijateljstvo i obrnuto.

U kvadratu Venere i Jupitera leži pretjerani optimizam i potreba za uživanjem čak i preko vlastitih granica. Ovo je aspekt naivnosti i velikog ulaganja u stvari koje su bitne, bilo da su veze, prijateljstva ili posao. Osobe sa ovim aspektom se previše trude biti voljene i prihvaćene, pa ulaze u odnose s vjerom da će se osobe promijeniti ili nastoje neki odnos vrate na ,, staro “iako je on odavno promijenjen.

Na posljetku, Venera u opoziciji sa Plutonom daje ljubav koja je prožeta demonima, mržnjom, žrtvovanjem. U ovom aspektu ljubav (Venera) boli (Pluton) jer osoba na taj način vidi ljubav. Ljubav nije ljubav, ako nema patnje, transformacije, susreta s najdubljim i najmračnijim stranama, kako osobnim tako i partnerovim.

Ovo je često i aspekt manipulacije, kontrole, ljubomore, rata i gubitaka. Osoba kroz vezu reflektira osobne strahove, a često privlači osobe koje su na neki način nezainteresirane za vezu i rad na vezi. Prisutan je osjećaj nezadovoljstva i konstantne potrebe za dopadanjem drugim ljudima, osobna vrijednost se poistovjećuje s mišljenjem partnera i drugih ljudi. Ovo je aspekt oslanjanja na osobnu snagu i samopouzdanje, s obzirom da po osobu djeluje destruktivno ako se oslanja na druge.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK