VENERA U ŠKORPIJI-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

S ovom pozicijom, Venera je opet pod utjecajem Marsa, neki bi dodali i Plutona, kao modernog vladara Škorpiona. Ono što je interesantno za ovu Veneru je što se ljubav gleda kao vječita misterija, istraživanje, dilema, sumnja, transformacija, kao život i kao smrt, ljubav je za Veneru u Škorpionu spoj strasti, patnje, igara i flerta, uzimanja i davanja i tako dok joj na kraju ne dosadi. Ona voli istraživati ​​partnera, ljubav je za nju zagonetka i sve dok je nerješiva, bolje joj je da održava i interes za nju.

Poštuje predanost i spremnost partnera da se žrvtuje za ljubav i obitelj, sama neće uvijek napraviti taj potez. Zna da bude lojalna tek onda kada je apsolutno sigurna da je partner položio sve testove, kao i njezini prijatelji. Može je interesovati ezoterija i proučavanje ljudskih motiva i namjera, kao i ljudske seksualnosti. Prija joj privatnost. U neharmonični ispoljavanju može biti vrlo posesivna, kontrolirajući i nepovjerljiva, biće spremnija na rizike čak iako joj to može zakomplicirati emotivne odnose.

Uvijek je u potrazi za novim i pomalo nesvakidašnjim iskustvima. Patnju vidi kao oblik transformacije, nije joj teško da pati, sve dok postoji neobjašnjivi razlog zašto se to događa. Kao vodeni znak ima mogućnost da nasluti ponašanje drugih u okruženju, vrlo je instinktivna, intuitivna i zaštitnički nastrojena kada je u pitanju njezin osobni prostor. U ljubavi i prijateljstvu teži da ne otkriva sve o sebi. Ovaj položaj Venere u Škorpionu otkriva i nefleksibilnost prema potrebama drugih ljudi, zbog toga mogu djelovati destruktivno i konfliktno, a pogotovo ako netko ugrožava njihovu obitelj, slobodno vrijeme, partnera.

Sa tendencijom ljubomornog ponašanja, događat se da ove osobe ne pokazuju takvu osobinu izravno i javno, već su spremne taktiziraju i flertuju. Ova Venera neće voljeti nagle promjene, a od partnera očekuje kako naglašenu duhovnu stranu, tako i markantan fizički izgled. Partner mora biti zaštitnik, ali i njezin najveći fan.

Poznati sa Venerom u Škorpionu: Leonardo Di Caprio, Hillary Clinton, Vladimir Putin, Bill Gates, Jim Morrison, Demi Moore, Brus Li, Matt Damon, Winona Ryder, Steven Spielberg, Meg Ryan, Stiven Arojo

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €