VENERA U VAGI-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osobe sa Venerom u Vagi su vrlo šarmantne i ugodnog izgleda. Mogu imati problema s težinom, slatkišima, testom. Imaju potrebu da prema svima budu iskrene, ali i da održe prijateljski odnos. Poštuju manire, lijepo ponašanje i taktičnost. Traže partnere koji su slobodni i fleksibilni, ali pomalo i konzervativni i tradicionalni. Vrlo su dobre u marketingu i prezentiranju onoga što vole.

Ove osobe su obično nasmijane, optimistične i mekih crta lica, lijepog osmijeha i karizmatične. Njihov stil oblačenja je elegantan i zemljanih boja, u nekim izraženijim položajima Venere u natalnoj karti mogu dominirati žuta boja, narančasta i plava. U neharmonični ispoljavanju, u odnosima s drugima mogu biti površne, sklone pretjeranom taktiziranju i objektivnosti.

Kada su povrijeđene od strane drugih ljudi mogu biti vrlo ironične i pasivno-agresivne. Imaju tendenciju da se stalno brane i potvrđuju svoj status, izgled ili inteligenciju, to nekada rade putem šala koje upućuju na svoj račun. Dešavaće im se i da odugovlače stvari, ali mahom one koje nisu vezane za njih. Ovaj tip Venere voli luksuz, cvijeće, parfeme i torbe. Ima talenta za oblačenje i obično je zbog toga primjećena. Kao zračni znak, ova Venera uživa u debati i razmjeni ideja, zna biti objektivna i vrlo racionalna kada treba donijeti neku odluku. Ljubav vidi kao jedinstvo s drugom osobom. Obitelj joj je na prvom mjestu, kao i stvaranje harmonije u istoj.

Vrednuje iskrenost, objektivnost i pravednost. Osobe sa Venerom u Vagi vole situacije i iskustva u kojima mogu biti asertivne, aktivne i inicijatori nekih događaja, međutim može se dogoditi da ne dovrše stvari do kraja, da izgube interes ili postanu suviše natjecateljski nastrojene. Bitna im je ravnoteža, mir i slobodno vrijeme za hobi.

Poznati sa Venerom u Vagi: Pablo Picasso, Bill Clinton, Beyonce, Will Smith, Sean Connery, Woody Allen, Richard Gere, Charlie Sheen, Claudia Schiffer, Alister Crowley, Liz Grin, Albert Camus, Oscar Wilde, Kobe Bryant, Lisa Bonet

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €