Magija

Venera u znak Strijelca-svoje potrebe manifestira kroz sport, putovanja, istraživanja!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Venera je ušla u znak Strijelca, sve do dvanaestog stupnja Strijelca biće peregrinirana, a nakon toga će biti u svom terminu. Kako je Venera simbol ljudske potrebe za povezivanjem i empatijom, u znaku Strijelca ona svoje potrebe manifestira kroz sport, putovanja, istraživanja.

Srelac je vatren i promjenljiv znak, pa će i ova Venera tražiti one partnere koji su energični, spremni na akciju, putovanja. U ljubavi teži slobodi i razumijevanju, ali traži promjenu. Ovakav tip Venere ne voli ustaljene obrasce ponašanja, generalno je optimistična, voli zabavljati i često izgleda mlađe nego što jest. Ako je u pitanju noćno rođenje, a Venera na stupnjeve od 1-12, onda emotivni potencijali i sposobnost osobe da voli ovise od Jupiterovog položaja, on opisuje sustav vrijednosti kojem teži Venera u Strijelcu.

Takva Venera danas pravi kvadrat ka Neptunu što može donijeti otkrivanje tajni ili prijevara koje su se ranije dogodile. Mjesec se također nalazi u opoziciji sa Saturnom pa će dati brigu i nesigurnosti, najviše Blizancima i Strijelčevima, Blizanci neka obrate pozornost na emotivne i partnerske veze i ljude s kojima ulaze u konflikt. Strelčevi neka obrate pažnju na tajne neprijatelje koje sami stvaraju zbog neadekvatnog načina izražavanja. Saturn u Strijelcu postavlja granice koje njemu odgovaraju, disciplinu koja varira od situacije do situacije i kao takav može donijeti poslovne nesuglasice.

Oporba i Saturnu i Mjesecu donosi melankoliju, nezadovoljstvo, pretjerivanja, prejedanja, ali i glavobolju, slabu koncentraciju, lošu komunikaciju, svadljivost, ogovaranje i slično, koja se za strijelca i Blizance može manifestirati na poslu, s prijateljima ili partnerima. U izvjesnom trenutku ovi znaci mogu osjetiti potrebu da traže izlaz iz problema tražeći potporu prijatelja ili u pretjeranom uživanju, trošenju novca …

Vage s druge strane mogu osjetiti olakšanje kao i podršku ženskih članova obitelji ili kolega s posla. U narednom razdoblju bit će usmjerene na društvene aktivnosti, umjetnost i putovanja ili pisanje. Riješit će poslovne probleme i sukobe s partnerima. Mogu dobiti financijsku potporu banke ili pomoć drugih ljudi i to sasvim neočekivano. Mnogi projekti započeti u ovom razdoblju donose trajnost i dobre rezultate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK