Veselje u uspravnom položaju-Tarot karta za 19 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira veselje, zabavu, bezbrižnost, kreativnost, umjetnost-glazbu-ples, iznenađenje, izlazak / kavu s prijateljima ili obitelji, druženje, društvenost, uživanje, podršku bliskih ljudi, javnost, ljubavni sastanak, bliske kontakte, ljubavno i / ili poslovno partnerstvo. Danas možete čuti lijepu vijest, ugodno se osjećati u bliskom društvu, upisati neki tečaj, učlaniti se u neku udrugu / organizaciju, raditi nešto kreativno što će probuditi interes javnosti i od toga možete imati i materijalne koristi, upoznati zanimljivu osobu s kojom biste mogli ostvariti ljubavnu vezu. Pozitivan je dan za sklapanje novih poslova i ugovaranje poslovnog partnerstva. Možete dobiti poziv za druženje- izlazak u kafić, restoran, na koncert ili pozivnicu za nečiji rođendan ili svadbu. Bitno je da se okružite ljudima čija vam energija na prvu odgovara, nemojte prihvaćati druženje zbog straha od samoće jer bi vas takva nepažnja ili bezbrižnost mogla negativno iznenaditi (osoba bi vam mogla uzrokovati ozbiljniji problem). Odličan je dan da razmislite na koji način najbolje opuštate- upišite satove plesa ili odaberite neku drugu aktivnost za odmor i relaksaciju. Potrudite si zadati “zadatak” da si organizirate svaki dan barem sat vremena za sebe. Otvorite se za mogućnost upoznavanja zanimljive osobe- otiđite na neki seminar, predavanje, dogovorite kavu sa prijateljem ili prijateljicom, bavite se nečim kreativnim što vas veseli a što možete podijeliti sa drugima. Dobar je dan za polaganje ispita npr. nekog testa u školi, fakultetu, isto tako pozitivan je dan za poslovne razgovore-pregovore, za predavanja / seminare. Što se zdravlja tiče ova karta ukazuje na poboljšanje i podršku bliskih ljudi. Jedino čega se treba pripaziti je mogućnost vrtoglavice od topline-tlaka zraka pa je potrebno unositi dovoljno tekućine (vode) i konzumirati više voća i povrća (laganiju hranu).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €