Vjernost u uspravnom položaju-Tarot karta za 28 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira vjernost-odanost-pouzdanost, vjeru, dugo trajanje nečega, datu riječ ili obećanje, preuzetu obvezu, izlaz iz neke situacije ili rješenje nekog problema, sretan odnos (veza / brak), upornost, poštenje, prijateljstvo, dobrotu, iskrenost, mir, smirenost, načela, tradiciju, bliskost, obitelj-krvno srodstvo, božju zaštitu, srodnu dušu- bliskost duša. Ova karta označava da ako danas posumnjate u nekublisku osobu odbacite tu misao jer situacija će se brzo raščistiti. Karta Vam ukazuje da biste trebali biti opušteniji i da s više optimizma gledati na budućnost! Isto tako imate se na koga osloniti samo se trebate okrenuti oko sebe, moguće je da ste neku osobu krivo procijenili ili podcjenili jer njezina odanost nije upitna. Ako imate pred sobom neki konkretan cilj, bio on ljubavni, poslovni-financijski ili zdravstveni ova karta Vam ukazuje na to da ne sumnjate u svoje stavove i uvjerenja! Karta obećava sigurnost ali je bitno da se držite zacrtanog cilja, tj. biti uporni, ne odustanete od njega! Vjerujte u pozitivan ishod situacije u kojoj se nalazite! Moguće je da ćete Vi tražiti danas od nekoga njegovo povjerenje, odanost … htjeti ćete da ta osoba drži do svog obećanja prema Vama, isto tako Vas netko može to tražiti. S tom osobom imate jaku povezanost, moguće da Vam je srodna duša (prijatelj, partner, netko iz Vaše obitelji). Danas možete očekivati ​​rješenje nekog problema ili će Vam pasti na pamet ideja koja će Vam pokazati izlaz iz neke situacije. Provedite dan u druženju s bliskim prijateljem / prijateljima, izađite van ili provedite dan s obitelji i svojim partnerom. Okružite se osobama koje su Vam bliske, “napuniti” će Vas pozitivnom energijom! Danas ćete biti opušteni, smireni i osjetiti ćete nečije dobre namjere-dobrotu i poštenje. Dobar je dan za zacrtavanje nekog dugoročnog cilja kojeg želite ostvariti. Povoljan je dan za ulaganja u nekretnine, kupnju kuće i zemlje. Dobar je dan za kupnju tradicionalnih predmeta, za aktivnosti pored vode (more, rijeka, jezero) i za posjet obitelji / druženje s obitelji. Moguće je i da danas upoznate osobu ili kontaktirate s osobom s kojom će odnos dugo potrajati i taj odnos ima jaku spiritualnu vezu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €