Magija

Vodenjak / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je interesantan spoj dvije instinktivno proturječne i komplementarne prirode. Introvertiranost Djevice i ekstravertnost Vodenjaka ovdje nalaze neki svoj sklad zahvaljujući moći realizacije svojstvenoj i jednom i drugom znaku; Vodenjak, određena, entuzijasta i uvijek spremna za nove stvari, uspijeva ukloni određene blokade i obrambene mehanizme koji isuviše često sprječavaju Djevicu da ispolji svoje humanitarne i socijalne obdarenosti, većinom ugušene suviše hladnim i kritički nastrojenim intelektom.

Tako se rađa ličnost otvorena ka vlastitim potrebama, ali i ka potrebama drugih, uvijek spremna svom životu postavi zaista visoke ciljeve, podržana konstruktivnom kritikom u sukobima ne samo vlastitih namjera već iu vanjskom svijetu. A baš taj vanjski svijet koji se prikazuje u svim svojim različitim pojavama i nijansama, postaje za ovu ličnost najvrednije polje akcije.

Ova kombinacija daje oprezne avanturiste, savjesne idealiste i iskrene prijatelje. To su gotovo uvijek vanserijske i neobično snažne osobnosti, prije svega u intelektualnom pogledu. Obdarene su čudesnom intuicijom i nadnaravnom sposobnošću za analizu karaktera. Teške situacije ih rijetko zatiču nespremne, jer umeju da se suoče s problemima na racionalan i uredan način, čuvajući optimizam i nadu.

Ponašaju se kao da su uvijek svjesne činjenice da pripadaju ljudskom rodu. Njihov bratski pristup i društveni entuzijazam ne idu bez izvjesne moralne slobode, pod uvjetom da je razmjena poštena, jer sebi ne dopuštaju slučajne susrete. Mada nisu posebno nepovjerljive, ovakve osobe su oprezne da ne bi ispale budale. Više su naklonjene prijateljstvu nego ljubavi, jer se plaše da ne utonu u vrtoglavicu strasti i tamo izgube svoj integritet …

– Moglo bi se reći da kod Vas sve prolazi kroz glavu: Vi analizirate, secirate, do te mjere da i Vaši čudni planovi postaju razumni. Možete biti izbirljiviji i profinjeniji nego što ste u suštini. Smisao za kritičnost Vam ne nedostaje, reklo bi se čak da ste skloni pretjeranoj kritičnosti. Imate smisao za organizaciju i volite činite usluge drugima.

Iako naginjete ka ekscentričnom načinu života, sreća se za Vas, izgleda, krije u jednostavnim stvarima. Ako želite pronaći, trudite se da ne podlegnete iskušenju egocentričnosti, koje Vas povremeno zahvata. Ono što sami želite, što Vam se čini ispravno i povoljno, za Vas kao da je jedino mjerilo vrijednosti i očekujete da se i drugi ravnaju prema tom mjerilu. Zato Vam treba skrenuti pozornost da iskreno preispitate sami sebe i da pritom budete što je moguće više objektivniji.

Morate, također, i prihvatiti ocjenu da ste u stanju biti toliko nekritični prema svojim zamislima, da u Vašim očima, nitko ne može naći milosti ukoliko ne dijeli Vaša uvjerenja … Pokušajte svoje ideale dovedete u sklad sa stvarnošću i da težite samo onim ciljevima koji Vas neće dovesti u duhovnu izolaciju. Naučite izražavate svoje osjećaje i svoje emocije i Vaš će se život u potpunosti promijeniti …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK