Magija

VODENJAK-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VODENJAK – SUPRUGA
Žena Vodenjak, predstavlja jedan od najviših tipova Zodijaka, ali ona nikada neće uskočiti u brak s lakoćom divnog i senzibilnog Raka ili Ribe. Međutim, žena Vodenjak je od svih ostalih znakova, najbolje opremljena za brak.
Ona je sposobna, intelektualna, adaptibilna i često vrlo talentirana žena. U stanju je izdržati dugi radni dan, bez umora, i da potom bude izuzetna domaćica i divan prijatelj svome mužu.
Dopada se ljudima, a njen jednostavan način ophođenja s njima čini njenu kuću centrom društvenih zbivanja. Po duši je jako širokogruda i nikada neće biti sumnjičava glede muževljevih poslova i obveza izvan kuće. Prirodno, ona mu vjeruje. Njeno ponašanje na bilo kojem mjestu je bez prigovora. Ona je toliko plemenita da će radije sama patiti, nego što će dopustiti da to drugi čine. Nekonvencionalna je i simpatična.
Emocionalno je ovisna, ali je kroz život vodi njen um, a ne afekti. Najbolje joj je da se uda za intelektualca u čijim će poslovima moći sudjelovati ravnopravno i koji će biti dovoljno pametan da njene nesumnjive kvalitete iskoristi.

VODENJAK – SUPRUG
On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije plameni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvaćaju kao dio društvene sheme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene.
Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i djeci se odnose is poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvjestan stupanj bezličnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj s Vodenjakom. Njegova bezličnost može se učiniti kao nezainteresiranost, koju nijedna egocentrična žena ne može podnijeti. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene s vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK