Magija

Vodenjak / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je pretežno dobra kombinacija znaka i podznaka. Intelektualne mogućnosti i originalnost Vodenjaka ovdje se kombiniraju sa velikom marljivošću i upornošću Jarca. Jarac je sudbinski znak najdubljeg čovjekovog pada u materiju i on ukazuje “nedisciplinovanoj” Vodenjaku, žrtvi svjesnoj vlastite neobičnosti, na pravi put i time je spašava od nerealnih utopija.

Ova kombinacija intuicije i racionalnog povezana sa željom za razumijevanjem stvarnosti, vodi u dobro poznatu konstruktivnu apstraktivnost matematičara. Rađa se priroda svjesna važnosti koju može imati materijalno blagostanje, isključujući mogućnost da ono postane predmet gušenja duhovnih vrlina. Udružujući geometrijski duh i duh za finese, koncentraciju sa otvaranjem, hladnoću sa entuzijazmom, ova priroda postiže fenomenalnu lucidnost i određenu sposobnost rezonovanja.

Međutim, sva bića rođena pod ovim dvostrukim zodijakalnu utjecajem ne ostvaruju ovu zadivljujuću sintezu. Ima među njima onih kod kojih snaga osjeta nadilazi sposobnost njihovog dešifriranja. Oni imaju dojam da im se često događaju neke stvari ne mogu dosegnuti, krijući u sebi osjećanje manje vrijednosti i teško se oslobađajući izvesnog diletantizma. Za njih svijet ide prebrzo, događaji ih smućuju. Ali, izgleda da je ovo neophodna faza razvoja svih koji imaju ovu kombinaciju u horoskopu …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Sposobni ste da preko svojih leđa pretura razne brige i probleme, a da se nikome posebno ne žalite. Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora; vrijedan ste radnik i vrlo ambiciozni – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete. U djetinjstvu Vam vjerojatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirast tinejdžer. Međutim, isto tako lijepo starite, tako da ćete kasnije djelovati mlađi nego što stvarno jest.

Dostojanstveni ste, strpljivi i ustrajni, ali možete biti pretjerano jednostrani, gotovo prenaglašeno disciplinovani, pa zato djelujete rezervirano i hladno. U suštini, sasvim ste svjesni svojih mogućnosti i volite igrati ulogu koja Vam u osnovi ne pripada sasvim, jer znate da na taj način ostavljate presudan utisak na druge ljude. Rijetko ćete nešto obećati ukoliko niste u stanju to obećanje održite. Rad je kamen temeljac Vašeg života. Vrlo rano stičete smisao za odgovornost i zahvaljujući svom podznaku, najrazumniji ste i najzreliji od svih Vodenjak.

Ukoliko Vam pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, stoji Vam na raspolaganju veliki asortiman korisnih osobina za plodno uključenje u sve životne djelatnosti; duhovna elastičnost, razboritost, ozbiljnost, koncentracija, djelotvornost i organiziranost, jesu osobine koje će Vam omogućiti da svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome će Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vrijeme …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK