Vodenjak / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova kombinacija u horoskopu nije bas poželjna jer u većini slučajeva stvara kompliciranu ličnost, koja se koleba između poštovanja i preziranja priznatih vrijednosti, koja bi istovremeno i da se nametne ali i djelovati iz prikrajka. Ali, to je težak zadatak koji traži veliko poznavanje sebe i odustajanje od izvjesnih sebičnih navika. Ovaj spoj znakova kod Vas naglašava izraženu samosvijest koja trpi neke loše utjecaje sa strane, što rezultira određenim neskladom. Vaša samosvijest, naime, nije unutarnja vrijednost Vašeg bića, zbog čega neprestano tražite (i trebate), i vanjske potvrde o svojoj vrijednosti.

Ali, ako čovjek želi biti u centru zbivanja mora naučiti da pusti vanjske utjecaje djelovati na dio njegove ličnosti, kako bi živio u skladnim odnosima s drugima. Njegovi motivi moraju istovremeno da odgovaraju zahtjevima egoizma i altruizma, što predstavlja uravnoteženo dopunjavanje te dvije proturječne stvari. Bez te ravnoteže, ako previše teži ka uspjehu, on riskira da ne ostvari svoj velikodušni i humani ideal, ili da razočara one koji vjeruju u njega.

S druge strane, ako svoju osobnost potiskuje više nego što treba, riskira da ne uspije zbog nedostatka uvjerenja i samopouzdanja. U oba slučaja dolazi do pada njegovih sposobnosti i gubljenja energije kroz frustraciju, samosažaljenje, i neopravdane primjedbe i optuživanje okolnosti i partnera. Nema većeg razočarenja nego znati da smo za nešto sposobni i da usprkos svojim naporima ne uspijevamo …

– Normalno je da ove negativne manifestacije veze Vodenjak – Lav, i za Vas predstavljaju zamku, kojoj ponekad nećete moći izbjeći.

Posjedujete sposobnost da gledate na život s čudnog stanovišta, zapažajući stvari većina ne može vidjeti, prezentirajući tvrdoglavo svoje ideje da bi ih učinili interesantnijim i življim. Vašoj burnoj emotivnoj prirodi je pretpostavljena mentalna snaga tako da odajete dojam mirne, stabilne, osobe koja zna što hoće. Usprkos klimi nesigurnosti i nestabilnosti, koju stvaraju životne okolnosti izvan uobičajenih i svakovrsnih iznenađujućih osobnih događaja, Vi se, u osnovi, vrlo teško mijenjati. Te promjene, kada do njih dođe, su površinske, koliko god izgledale spektakularne i uzbudljive.

Prijatelji, zaštitnici, partneri, zauzimaju važno mjesto u Vašim preokupacijama. Nalazeći se s njima u neprestanoj komunikaciji radi obrane zajedničkih interesa, iz razloga zajedničke odgovornosti ili uzajamnih dugovanja. U svakom slučaju, tražite uspostaviti suradnju s drugim osobama, zbog čega će Vam se često ukazivati ​​prilike za kontakte sa skupinama, krugovima, udruženjima svih vrsta.

Slobodni ste i emancipovani, pouzdan i korektan prijatelj i suradnik, zapaženi zbog svoje naročite ličnosti, intelektualnosti, naprednih ideja, šarma i otvorene naravi. Sve te osobine, čine Vas osobom koja je stvorena za društveni život, karijeru … Ali cijena koju za to morate platiti ponekad je previsoka: tiče se Vašeg privatnog života, doma, obitelji …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €