Magija

VODENJAK-Ljubavne veze, astrološki pokazatelji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza s muškarcem u znaku Vodenjaka – Vodenjaka krasi neka vrsta tople spontanosti koja privlači interes žena. U svojim vezama, on će brzo pokazati svoje neovisne sklonosti ka tome da voli i svoju slobodu. Ako djevojka nije spremna da ga kao takvog prihvati, onda može odmah početi tražiti drugog muškarca. On neće imati vremena za partnericu koja ne dijeli njegova interesovanja. Njegova ljubavnica mora biti i dobar prijatelj. Vodenjaka neće biti strastvene, ili pretjerano emotivne u svojim stavovima o ljubavi. Njegova nepredvidljivost će ga učiniti uzbudljivim i hrabrim ljubavnikom danas, ali totalno nezainteresiranim sutradan. On nije tip muškarca za zahtjevne, posesivne žene. Njegova partnerica mora biti neovisna žena koja ima vlastiti život i interesovanja. On će biti iskren i odan partner.

Veza s ženom u znaku Vodenjaka – žena u znaku Vodenjaka ima magnetski privlačnu pojavu koja opčinjava suprotan pol. Baš kao što je divna, isto tako je i inteligentna. Intelektualna veza joj znači mnogo više od seksualne kompatibilnosti. U ljubavi, ona će zablistati. Ova žena neće tražiti da joj se pretjerano iskazuje naklonost. Ali neće se dati ni prevariti lažnim ljubavnim izjavama. Ima nešto nedostižno kod Vodenjak, i da održi njeno interesovanje, njezin partner mora biti spreman da joj pruži nešto novo i uzbudljivo. Ona voli spontanost. Njezin pristup ljubavi je više u obliku ideala i drame, nego praktičnosti. Romantika je svetinja za ovaj tip žene. Njezin partner mora prihvatiti njenu nezavisnu ličnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK