Vodenjak-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ako ste slobodni – eto vama sreće i radosti! Na sve strane se otvaraju ljubavne prilike a udvarači se utrkuju pokušavajući vas osvoje. Doduše, više tipova osoba će biti u vašem okruženju – neki od njih će htjeti samo neobaveznu avanturu, pojedini bi biti prijatelji s povlasticama, s nekima možete imati i razliku u godinama, dok će biti i onih koji su zauzeti pa s vama pokušavaju funkcioniraju u smislu “, leba preko pogače”. Da ne pričam o tome da će se aktivirati i neki bivši partneri – sve u svemu – pred vama je prava papazjanija od ljubavnih prilika, a vi sada budite pametni i proberite ono najbolje. Ako vam je samo do ljubavnih igrarija, bez nekog trajnijeg vezivanja, opustite se i uživajte. Ako pak želite se konačno u nekom emotivnom odnosu ustalite, sredite i smirite, onda budite promišljeni, ne žurite nigdje i pričekajte da se prava osoba sama izdvoji, što će se i dogoditi u drugom dijelu mjeseca. Vodenjaci u emotivnim vezama i brakovima ulaze u nešto napetijoj situaciji s partnerom u lipnja mjesec. Bit će potrebno više usklađivanja, više otvorenih i iskrenih razgovora sa voljenom osobom. Sada je moguće pokrenuti i ozbiljnije teme o budućnosti odnosa, prinovama ili početku zajedničkog života. Nije ni malo loš period pred vama i partnerom, ako znate što želite, pokažete pravu mjeru u svemu i pružite mu ljubav.

posao

Prvo bih vam skrenula pozornost na to da prva dekada mjeseca nije najpovoljnija za financijski segment. Tada nemojte ulaziti u neka veća ulaganja i pokušajte ograničiti svoje troškove, jer će vam pare prosto “kliziti kroz prste”. Ostatak mjeseca je dosta bolji i moći ćete se oporavite, čak iako napravite neku pogrešku ili propust s novcem. U poslovnom segmentu su sada naglašene promjene kojima ćete morati prilagoditi, iako će vam to povremeno dosta teško pasti. U polje karijere se vratio retrogradni Mars i neke situacije će se ponoviti, pa ćete imati mogućnosti da napravite stabilnije dogovore sa suradnicima i poslovnim partnerima. Napetost sa šefovima će postojati, pa pokušajte se prilagoditi i “ne dižete bunu”. Ako ste privatnik, lakše ćete pokretati poslove, ali je potrebno veliko pregovaranje da bi vam projekti u koje ulazite bili zaista financijski isplativi. U drugoj dekadi mjeseca su moguće promjene radnog mjesta, kod nekih unapređenje, kao i šanse za iznenadnu zaradu.

Zdravlje

I dalje vam stoji povremen umor, iscrpljenost, moguće i problemi s nesanicom. Mlađi pripadnici znaka će se bolje boriti s nakupljenom tenzijom, dok bi stariju populaciju trebalo upozoriti da se više posveti sebi, naročito ako imate kronične tegobe vezane za želučani dio, kralježnicu, grlo, pluća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €