Vodenjak-Mjesečni horoskop za listopad 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Iako ćete vi I emotivni ili bračni partner uglavnom težiti kompromisu tijekom listopada mjeseca, postojat par perioda koji će, nakratko, donositi turbulentnije situacije u vašu vezu. Tijekom druge dekade javit će se prve nesuglasice, najviše zbog toga što će komunikacija između vas dvoje biti nešto slabija, a oboje ćete imati “kratak fitilj”, pa ćete od sitnog problema vjerojatno napraviti svađu epskih razmjera. Na svu sreću, pa će ovo biti jedna od vaših čuvenih “bura u čaši vode”, što znači da ćete se vrlo brzo oboje smiriti I shvatiti da ste se prepirali I nervirali bez prijeke potrebe. I tijekom treće dekade iskrsnuće još jedan momenat neusuglašenosti između vas dvoje, ali ovoga puta će se vezivati ​​za manjak zajednički provedenog vremena, pa će se očas posla probuditi neke sumnje I prebacivanja. Sad, da li ćete vi osobno nešto “muljati”, to samo vi znate, ali da se ne lažemo – imat ćete predispozicije za neku tajnu komunikaciju … .Slobodno Vodenjaci će tijekom listopada imati mnogo jači društveni život nego inače, pa nije ni čudo što ćete se lako upuštati u zanimljivu komunikaciju I blaga flertovanja. I strasti će od drugog dijela ovog razdoblja prosto buknuti kod vas, pa će pojedini biti itekako raspoloženi za malo neobaveznih kontakata I avanturica. Ako ste raspoloženi za nešto trajnijeg karaktera, drugi dio listopada je savršen za vas – pojava osobe koja će znati na pravi način da vam priđe I da vas “obuzda” ….

posao

Mlad Mjesec početkom listopada, Sunce, Jupiter I Merkur – sve ove planete će naglasiti vaš polje inozemstva, šireg znanja, ekspanzije I razvoja. Evidentno je da je pred Vodenjacima jedan period kada ste spremni za proširenje I svog znanja, ali I opsega poslova, a sve više ćete se okretati I ka drugim prostorima gdje biste mogli plasirati ono što radite. Venera u polju karijere tijekom prve polovice mjeseca donosi vam korektne odnose s nadređenima, ali samo ako prihvatite da “igrate” po njihovim uvjetima I ako se prilagodite nekim zahtjevima koje vi osobno smatrate nepotrebnim. Mnogima od vas su u glavi I neki novi planovi, ali I dodatna angažiranja, a pojedini će čak imati I pregovore s drugim tvrtkama, naravno – daleko od znatiželjnih očiju. Sve ono što tijekom ovog mjeseca budete planirali, svoju će realizaciju dočekati tek u studenom – zato ne žurite I ne donosite neke odluke naprečac.

Zdravlje

I pored dosta dobre planetarne podrške na vaš znak, što će vam donijeti stabilan imunitet I slabu podložnost sezonskim virusima I prehladama, ipak je u vašem polju podsvijesti Mars, što ukazuje na povremen stres I psihičke “padove”. Trudite se da se odmarate I spavate dovoljno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €