Vodenjak-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Vi ste nervozni, partner je u posebno mutnom i svadljivom raspoloženju, a sve ovo u prvoj dekadi mjeseca odličan je teren da problemi i prepirke iskaču svaki čas između vas dvoje. Ako ste u braku, moguće je da partner ima probleme sa svojom obitelji ili oni pokušavaju se umiješaju u vaš odnos. Umjesto da dodatno unosite dramatiku pokušajte na miran način riješite ove situacije. Imajte malo strpljenja, jer samo je prva dekada po vas dvoje problematična, nakon ovog razdoblja imate uglavnom mirno more i skladan odnos s voljenom osobom. Posebno će vam posljednja dekada ožujka donijeti jaču povezanost i to najviše zbog toga što ćete zajednički prionuti riješiti neke probleme koji nemaju izravne veze s vašim odnosom. Oni koji su usamljeni biće na meti udvarača i to najviše na samom početku mjeseca, pa onda ponovo od polovice ožujka. Vi ćete biti u dosta dobrom raspoloženju, spremni na flertovanje i zabavu, pa ne sumnjam da ćete veći dio ovog razdoblja provesti u aktivnostima s društvom, u izlascima i provodu. Neka jača i konkretnija dešavanja u smislu pokretanja prave ljubavne priče najviše su aktualna u trećoj dekadi kada bi se mogla pojaviti osoba koja će vas svojom energijom prosto izuti iz cipela. Ova osoba ne samo da će moći pratiti vaš tempo, već će vas iznenađivati ​​svojom inicijativom u svakom trenutku. Odlična komunikacija i povezanost, neki lijepi momenti su pred vama.

posao

U vašem polju posla i novca događa se Pomrčina Sunca, što baš i nije bajna predispozicija, a najveći utjecaj ćete osjetiti u prvoj dekadi ožujka. Neki suradnički odnosi će u ovom periodu biti na granici pucanja, biće dosta problema u komunikaciji, nesporazuma i kašnjenja, poslovni putevi će se odlagati ili vam neće donijeti ono što želite, a ni odnos s osobama koje su vam nadređene neće biti nimalo lagan po vas . I Mjesec, koji vlada vašim poljem poslovne svakodnevice, biće pomračen u posljednjoj dekadi mjeseca, tako da je sigurno da će samo središnji dio ovog razdoblja biti bez teškoća i pritiska po vas. No, pošto ste u ožujku izuzetno kreativni, s izvanredno dobrim idejama i rješenjima koje smišljate bukvalno u hodu, sigurna sam da ćete uspjeti isplivate, iako nećete ni malo biti zadovoljni financijskim segmentom. Što više, očekujte povećanje troškova, kašnjenje s plaćanjem obveza i mogućnost pokretanja sudskih postupaka.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka će tijekom prve dvije dekade mjeseca imati pojačane kronične probleme, mogućnosti za lošije stanje krvnih žila i cirkulacije, a ni kralježnica vam neće biti u najbajniji stanju. Mlađi će nekako lakše proći kroz sve ovo, ali je definitivno vrijeme da se malo više aktivirati u smislu rekrecije i promjene prehrambenih navika.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €