Vodenjak-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Vodenjaci imaju razloga za radovanje. Od 7-og prosinca Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti, a obzirom da vas i drugi tranziti prilično “miluju” u ovom razdoblju, više je nego izvjesno da ćete biti zapaženi gdje god da se pojavite. Šanse za emotivne kontakte će se otvarati doslovno preko noći, a mogu ići preko segmenta prijatelja, izlazaka ili pak društvenih mreža. Pošto je Merkur, planeta koja vlada vašim zaljubljivanjima, u retrogradnom hodu iu polju tajni, neki od vas će možda da se vrate emotivnom odnosu koji su već imali ranije, ili će se pak odlučiti da ljubav otpočnu daleko od znatiželjnih očiju. U svakom slučaju, zapamtite – tijekom prosinca – vi ste onaj koji bira! Zato, birajte mudro …. Tijekom ovog mjeseca neće biti iznenađenje i ako se upustite u odnos s osobom koja je starija od vas, ili ako svoju sreću pronaći na nekom putovanju ili u inozemstvu. Bukvalno – neograničene mogućnosti! Ukoliko ste već u emotivnom odnosu, za vas nema problema tijekom prosinca. Budite sigurni da ćete s voljnom osobom istinski uživati ​​u svakom danu. Vaš odnos se može produbiti, ojačati …. a ako ste već razmišljali o prinovama, sada biste se mogli i više aktivirati po tom pitanju.

posao

Imate više nego dovoljno energije, ali vam povremeno nedostaje strpljenja i diplomacije da biste stigli do nekih svojih ciljeva. Ulaskom Venere u vaš znak krajem prvog tjedna prosinca, dobit ćete dodatnu dozu šarmantnost i mogućnost uvjeriti sugovornika i bukvalno mu se “podvučete pod kožu”. Koristite ove svoje predispozicije, jer će one biti naglašene tijekom cijelog ovog razdoblja. Ono na što morate obratiti pažnju su troškovi. Vi, kada se dočepate nekog dinara više, ne znate staviti na stranu, nego trčite da što prije potrošiti. E, tako će biti i tijekom ovog mjeseca – koliko god zaraditi (a zaradit dobro) moći ćete spiskaju. S druge strane – neki dugovi vam stoje nad glavom i potrudite se da stavite točku na njih da biste u novu 2017-u ušli mnogo mirniji. U trećoj dekadi prosinca možete imati par konfuznih situacija, ali ćete ih brzo razriješiti. Generalno – predispozicije za prosinac su jako dobre!

Zdravlje

Ulaskom u treću dekadu ovog mjeseca, ulazite u period kada ćete češće nego inače imati problema s imunitetom. Mogu se javiti i glavobolje, nesanice, ali i ponovno aktivirati neke kronične tegobe kod starijih pripadnika znaka, naročito ako su povezane s kralježnicom i sa nogama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €