Vodenjak-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Drage slobodne Vodenjaka – tranzitni Mars ulazi u vaš polje ličnosti krajem prve dekade studenog I vi ćete, blago rečeno – biti spremni za akciju! Ulazite u razdoblje kada za vas u doslovnom smislu više nema mira. Izlasci, društvene aktivnosti, kontakti s mnogo ljudi, s prijateljima, preko društvenih mreža. Sva ova mjesta bit će poprište vaših velikih aktivnosti, jer ćete željeti da se zabavite, osvojite. Neki od vas se mogu upustiti I u avanturu s osobom koja im je već neko vrijeme prijatelj. Što god radili, ne berite brigu – uživaćete I biti ispunjeni zadovoljstvom. Od druge polovice studenog jedan od ovih kontakata se može pretvoriti I u mnogo ozbiljniju priču nego što ste to očekivali. Toliko ozbiljnu, da će neki od vas čak možda I poželjeti da se smire … .Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, morate biti svjesni jedne stvari – vaš emotivne relacije će funkcionirati samo I isključivo ako u voljenoj osobi imate I prijatelja, ako možete s drugom stranom pričati o svim nedoumicama I problemima. Na taj način ćete davati podršku jedno drugom I nema sila koja bi vas razdvojila. Ako s partnerom nemate takav odnos, onda je moguće da se javi nerazumijevanje između vas dvoje. Vi možete smatrati da vam druga strana ograničava slobodu, dok će partner misliti da se vi ponašate neadekvatno svojim godinama …

posao

Do kraja prve dekade ste u jednoj nepovoljnoj poslovnoj poziciji. Neke stvari se čekaju, neke odugovlače, a vi nikako da vidite svjetlost na kraju tunela. Prihvatite ovo otežanje I budite strpljivi, jer se stvari okreću u vašu korist. Situacija u poslovnom segmentu će se odjednom preokrenuti I pred vama je period s velikim aktivnostima, ali I s odličnim rezultatima. Obratite samo pozornost na odnos s nadređenima, naročito ako ste od onih koji ne vole da im šefovi “vise nad glavom”. Malo više takta I komunikacija s autoritetima će biti odlična. Računajte na veću količinu obveza, ali I na svoju neiscrpnu energiju, pa je više nego izvjesno da ćete napraviti neke fine poteze I otvoriti sebi vrata mnogih suradnji, pogotovo ako ste od onih koji surađuju sa strancima. Nezaposlenima drugi dio mjeseca donosi odličnu priliku ne samo da pronađu posao, već da odmah dobiju ugovor na duže vrijeme. Ako želite dodatne poslovne aktivnosti, a samim tim I više novca u svom džepu – treća dekada studenog vam daje šanse za tako nešto. Financijama ćete tijekom ovog razdoblja biti više nego zadovoljni.

Zdravlje

Previše ćete tijekom ovog mjeseca biti okupirani obvezama, a premalo ćete se odmarati. I sami ste svjesni da to odmah otvara vrata padu imuniteta, a samim tim I lakoj podložnosti bakterijama, virusima, upalama. Ako želite sebi dobro – više relaksacije, više dobrog sna I mnooooogo manje nerviranja!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €