Vodenjak-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Drage zauzete Vodenjaka, nemojte zaboraviti da je vaš polje tajni aktivno tijekom prve polovice veljače. I to vrlo. Znam da s partnerom ne cvjetaju ruže baš uvijek I da vam je potrebno povremeno da se rasteretite I opustite, ali nisam sigurna da je baš najpametniji način za to – uplitanje u neki odnos ili komunikaciju sa strane. Jeste, istina je da ćete vi možda sebe tješiti onom krilaticom – ono što se ne zna, ne može ni boli – ali nemojte da vas situacija uvjeriti u suprotno. Naime, itekako su velike šanse da vaša muljanja sa strane budu otkrivena ili makar naslućena, a onda bi moglo doći do velikog džumbusa. Preispitajte se pa izračunajte koliko vam se to isplati. Ukoliko odlučite ostanete “dobri” budite sigurni da će biti par momenata kada biste najradije pobjegli od voljene osobe I njenog zvocanja, ali u drugoj polovici veljače sve će se smiriti I doći na svoje mjesto. Venera u tranzitu kroz vaš znak donijet će porast ljubavi I zajedništva I ponovno vas vratiti jedno drugom. Budite strpljivi, idu bolji dani. Ukoliko ste sami, pa sigurno je da nećete ni u jednom trenutku biti zaista usamljeni. Prijatelji su sve vrijeme uz vas, a vi uživate u izlascima I čarima potpune slobode. Čeka vas par lakih flertovanja, čeka vas malo ili malo više avanture, čeka vas po koja neobavezna varijanta – sve u svemu – uživanje do koske. Moguće je da postoji netko na koga krišom mislite I gdje se ne usuđujete još uvijek pokrenuti neke ozbiljnije teme, ali I za to će se otvoriti prilika u drugom dijelu veljače. Eto vama ljubavi.

posao

I pored drugih planetarnih pozicija, koje će biti dobre, ne smijete zaboraviti da Mars tijekom cijelog ovog razdoblja baca kvadrat na vaš znak iz Škorpioni I polja nadređenih, pozicije, karijere. Namučićete se vi da dođete do onoga što želite, ali će se ipak olakotne okolnosti po vas aktivirati u drugoj polovici ovog mjeseca. Ulazak Merkura I Venere u vaš znak donijet će vam neophodnu aktivaciju u pravom smjeru, ka promjenama koje su vam sada potrebne. Pojedine Vodenjaci će dobiti I zasluženu satisfakciju za dosadašnji trud – kroz promjenu pozicije, napredovanje ili veći financijski priljev. Vaše sposobnosti će uvelike doći do izražaja, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam stigne ponuda za posao od strane osobe s kojom duže vrijeme surađujete. Razmislite dobro o ovoj šansi. Dugogodišnji kolega ili prijatelj s kojim se odavno poznajete ima pravi način realizirati jednu vašu ideju. Možda bi vrijedilo razmisliti o udruživanju I pokretanju nekog dodatnog posla. Novčane prilike u povuci-potegni fazonu. Imate mnogo dugovanja.

Zdravlje

Vrijeme je da se aktivirate, a to sada možete. Previše ste se usedeli, a sada ćete Imati mogućnost I da nabacite par kilograma, pa je rekreacija neophodna. Možete imati bolove u kralježnici, a postoji I opterećenost zglobova. Blaže stomačne tegobe biće aktualne u drugom dijelu mjeseca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €