Magija

Vodenjak / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je skladna kombinacija znaka i podznaka, budući da se intelektualne i duhovne mogućnosti uzajamno nadopunjavaju. Evo dobrog prijatelja samog sebe i drugih ljudi. Ovaj anti – fatalist smatra da uvijek ima “nešto da se uradi” da bi se ljudska sudbina poboljšala ili da bi se neki nerješivi problem riješio.

Vođena nerazrušivom nadom i velikom vjerom u čovjeka, obdarena originalnošću svog pogleda na svijet, ova ličnost ima neku vrstu nagona za napredak, što je smješta među reformatore i inovatore. Njezina neiscrpna snaga usmjerava je da uvijek traži razloge događaja i ponašanja ljudi u njenoj blizini. Tako uspijeva biti u skladu sa svima oko sebe. To je velikodušni slobodnjak i optimista koga ni jedno iskušenje ne može omesti. Stalno i očajnički traži stvari koje će braniti kao što su politički i društveni stavovi, i na jednostavan način uspijeva osloboditi svih sumnji koje su najveća prepreka njegovom povrđivanju.

Vizija svijeta rođenih u ovoj kombinaciji daleko je od jednostavnog objašnjenja i isključuje suviše osobne dojmove i mogućnost utjecaja na dionice, odluke i znak ove individue. Iako osjeća beskonačnu i neshvatljivu stranu realnosti, ona zna da je razumije kao malo tko, njen najdublji smisao, filozofsku i religioznu poruku. Ako njena snažna ličnost ne budi u njoj posesivne nagone, Vodenjak – Strijelac je suviše obuzeta slobodom da bi tuđu ograničavala samo zbog svoje koristi. Njezina osobna sloboda ide preko slobode za sve, u nekoj vrsti duhovnog uspona koji uništava sitničavost, šovinizam, rasizam i ksenofobiju. Ona teži sveukupnoj harmoniji i željela bi pružiti svoj doprinos poboljšavanju razumijevanja među ljudima i narodima …

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Volite neovisnost i nikome nećete dopustiti da Vam se miješa u život ili u poslove. Bezbrižni i prijateljski nastrojeni, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Puni ste energije i ne poznajete strah kada je u pitanju preuzimanje rizika. Ništa ne može uništiti veliki elan koji Vam daje snagu – Vaš optimizam nema granica i kada u nešto vjerujete možete bilo koga uvjeriti u to …

Ascendent u Strijelcu Vam daruje dobar, zdrav humor i nonšalantno ponašanje. Imate smisla za inicijativu i osjećate se ugodno u gotovo svim sredinama. Vjerujete da treba da kažete ono što mislite. Unatoč tome znate kako treba privući simpatije okoline. Zahvaljujući ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. Smatrate se stavnovnika čitavog svijeta i odbacujete granice u svim oblicima.

U Vašoj glavi ključaju ideje, zamisli, planovi, koji su unatoč brojnosti, vrlo originalni i koji nisu uvijek i ostvareni, ali Vi do toga kao da mnogo i ne držite jer volite iznenađenja i izazove. Svjesni da sebe upoznajete kroz druge Vi posmatrate, zaključujete i bez gorčine se mirite sa životom. Obuzeti svojom slobodom i neovisnošću niste ništa manje angažovani u grupi za koju vezujete svoju sudbinu, boreći se istovremeno protiv prosječnosti, fatalizma, anarhije i monotonije …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK