Magija

Vodenjak / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji udružila su se dva Zračna znaka – jedan Kardinalni i jedan Fiksni – podvlačeći težnju bića prema jednom univerzalnom skladu, društvenosti, otvorenosti, bratstvu; rađajući jedan unutarnji svijet gdje se intuicija, optimizam, pokretljivost, inventivnost, lakoća i elastičnost natječu u jačini. Ova rafinirana ličnost, probirljiva do najsitnijih detalja, krije u sebi Vodenjakov “motor”, savršen u svojoj funkcionalnosti.

Riječ je o skladnoj prirodi, harmoničnoj u svakom svom izrazu, jer sadrži u sebi obdarenost i najveće vrline oba znaka, pojačavajući ih i isključujući time mogućnost sukoba. Zahvaljujući tome, ova ličnost gotovo uvijek uspijeva osvoji željene pozicije, instinktivno prilagođene njenim potrebama i sredstvima da do njih dospije. Ali, ona može u sebi isto tako sasvim skladno da nosi i nekoliko malih mana – zasnovanih na slijepom optimizmu – poput bezbrižnost, lakomislenost, nonšalancija, čak lijenost onoga ko naivno smatra da će se stvari srediti same od sebe …

– Uglavnom Vaša se dva znaka dobro slažu, pa će zato emotivnost Vage značiti obogaćenje Vaše ličnosti. Taktični ste i miroljubivi, imate dara za razvoj odnosa s drugim ljudima. Vi ste društvena osoba koja bi htjela da se nađe svuda (u svakoj čorbi mirđija); bježite od samoće i razvijate se isključivo unutar nekog društva. Diplomatski slijedite i namećete svoje ideje, čak i kada su najprogresivnije. Obdareni ste sa dovoljno šarma, smislom za humor i visprenošću da izbavite sebe iz svake situacije.

Mada ste spretni kada trebate da se oko nečeg nagodite i sposobni da se prilagodite sredini u kojoj se krećete, Vi nikada ne dovodite ozbiljno u pitanje stavove koje zastupate. Ljudi su Vam naklonjeni jer imate ukusa, takta; pripazite ipak da ne potcenim probleme na koje nailazite. Težite ka procjenjivanju vanjskog svijeta, naginjući ponekad ka površnom i nestalnom stavu u odnosu na život. Vaš nedostatak može biti i sklonost blefiranju, zavaravanju sebe i svojih bližnjih – pripazite na vetropirast dojam koji ostavljate.

Odlikuje Vas težnja ka rasplinjavanju – procjenjujući stalno pro i contra neke situacije često ćete biti neodlučni. U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav … Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Svjesni da sebe upoznajete kroz druge Vi posmatrate, zaključujete i bez gorčine se mirite sa životom.

Obuzeti svojom slobodom i neovisnošću niste ništa manje angažovani u grupi za koju vezujete svoju sudbinu, boreći se istovremeno protiv prosječnosti, fatalizma, anarhije i monotonije. Pokreće Vas društveni ideal koji Vas vodi da razumijete druge, da pokušate ublažite sukobe mišljenja i umirite besne oluje svakodnevnog života. Htjeli bi da estetska osjećanja postanu običaj. Ta želja može izgledati nerealna, ali Vi ne skrećete lako sa svoga puta, braneći svoje interese kada su u opasnosti i dižući pogled ka “plavom nebu” humanijeg i skladnijeg društva. Uostalom, pred sobom imate vječnost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK