Magija

Vodič za ostvarenje želja – korak po korak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Već dugo vremena govorim o manifestaciji izbor. Namjera mi je da ljude učinim svjesnim neograničene moći koja im je dana od trenutka kad su rodjeni i nadam se da mogu pomoći da probude svoj unutarnji potencijal kako bi ponovo uspostavili svoju vezu s izvorom kreacije.

Vjerujem da je uspjeh, sreća i zadovoljstvo u životu izravno proporcionalan razini svjesnosti, prisutnosti. Cilj naših života je da se probudimo do najviše razine svjesnosti koji se ponekad zove prosvijetljenost. Naš jedini zadatak u životu je da povećavamo nivo svjesnosti kroz učenje, rad i život.

Najbrži način za ostvarenje bilo čega iz nevidljivog svijeta i njegovo otjelovljenje u stvarnom, fizičkom svijetu je proučavajući Univerzalnih zakona. Trebali bismo učiti cijelo vrijeme, a ne samo ponekad.

Moramo shvatiti ove zakone i učiniti ih dijelom našeg svakodnevnog razmišljanja, učiniti ih dijelom nas samih. Kad se to dogodi, onda smo, zaista, prosvijetljeni. Tada više nema napora i život postaje lagani proces kreiranja, bez stresa.

Jednostavno zamolimo i to nam je dano, jednostavno damo a dobijemo više. Medjutim, to moramo shvatiti, jer nije dovoljno to samo znati. Znati i razumjeti su dvije različite stvari.

Razumijevanje dolazi iz svjesnog, a znanje iz super-svjesnog uma koji je povezan s najvišom inteligencijom svemira. Da bi zaista znali ove zakone, moramo sebe stalno podsjećati na njih. Moramo ih studirati, misliti o njima sve dok ne postanu naša druga priroda. Tada ćemo doživjeti prosvjetljenost.

Primjetio sam da mnogi ljudi čitaju moje tekstove ali malo njih razumije kako ih koriste, zato sam kreirao korak po korak vodič kako bih pomogao ljudima da iskoriste ove principe kako bi ostvarili sve što požele.

Prvi korak: Definirajte jasno vaš glavne ciljeve. Ako ne znate što želite onda Vam Univerzum ne može pomoći. Izjavite jasno što želite i budite što odredjeniji. Zapisivanje cilje u formi namjere uvijek pomaže
Primjer: “Namjeravam zaraditi 20 000 mjesečno (u kojoj hoćete valuti)”, “namjeravam upoznati osobu svog života.” i sl.

Drugi korak: Smisli dobru afirmaciju za svaki od svojih ciljeva. Afirmacija mora biti uvjerljiva i mora biti istinita. Korištenje emocionalnih riječi uvijek pomaže. Primjer “Biram da ostvarim 100 000 (uzmite koju hoćete valutu) SADA. Prihvaćam to ili nešto bolje. ” Korištenje riječi “biram” dodaje ekstra uvjerljivost afirmaciji nego kad bismo samo rekli “ostvariće 100 000”, onda nam naša podsvijest ne bi vjerovala.
Uvijek dodajte ono “prihvaćam to ili nešto više” vašoj afirmaciji i bit ćete zapanjeni koliko je to “više”. Korištenjem riječi SADA, pokrećete moć kreacije, stvaranja, zato što je SADA jedino vrijeme koje postoji, i jedino vrijeme kad možete iskroistiti moć kreacije .Sada je jedino vrijeme za ostvarivanje tj. manifestaciju onoga što želimo, za čim težimo. Kad kažemo “SADA” onda iskazujemo istinu.

Nemojte se zafrkati pa reći “ali ja ne vidim tih 100 000?”. To što trenutno posjedujete je iluzija, a tih 100 000 vec posjedujete na energetskom nivou, tako da iskazujete istinu.

Treći korak: Programirajte svoju podsvijest afirmacijama koje ste smislili. Jednom kad Vaša podsvijest prihvati afirmacije kao istinu, kreacija se događa automatski. Vjerovatno ste čuli da Vaše konzistentne misli postaju Vaša realnost (ono o čemu mislimo najviše vremena je ono što dobivamo)

Afirmacije su jedan od najmoćnijih načina da ono što najviše želite pretvorite u konzistentnu misao. Da bi Vaš podsvjesni um što brže prihvatio afirmaciju kao istinu, morate ga strpljivo uvjeravati govoreći mu istinu opet i nanovo.Ovdje je jedna istina na koju se morate stalno podsjećati, svaki put kad izgovarate Vašu afirmaciju.
“Na višem (dubljem) razini sam povezan s najvišom inteligencijom svemira koja je stvorila i uvijek će stvarati cijeli fizički svijet. Zbog toga imam moć da kreiram sve što poželim u bilo koje vrijeme “.

Četvrti korak: Praćenje vlastitih misli od momenta do momenta, koncentracija. Um uvijek ima tendenciju da misli negativno, to je priroda ljudskih bića, i to je rezultat evolucije.

Ključevi Manifestacije (Manifestations keys), odličan resurs za one koji žele znati više, materijal je na engelskom. manifestations Keys

O autoru: Song Cheng Xiang je kreator “Quantum Mind Power”, audio programa, znanstveno dokazana brainwave tehnologija koja brzo i jednostavno otključava skrivene moći našeg podsvjesnog uma i prirodno privlači moć, blagostanje i uspjeh u naše živote.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM