Magija

Vrline i mane Vage-Uh, što Vage mogu biti neiskrene …. Da bi sačuvale mir i harmoniju ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pozitivne karakteristike Vage
Vage vole harmoniju. Teže da održe ravnotežu u svemu. Poštuju ljepotu i sklad, kako u stvarima tako iu ljudima. Uopće, to mogu biti vrlo ugodne i fine osobe. Nikoga ne diraju i idu svojim putem. Ovi ljudi obično imaju mnogo dobrih prijatelja. Odani su i omiljeni. Vole društvo. Oni su otvorenog duha i lako i bez kompleksa uvijek pretresu obje strane prije nego što se prepuste bilo kakvoj odluci.
Pametne i otvorene Vage pokušavaju se stave u poziciju drugoga. Oni su protiv nepravde. U mnogim svojim društvenim kontaktima Vage se trude biti veoma taktični i obazrive. Ne podnose namještaljke, ogovaranja i slično. Vole harmoniju u svim odnosima.
Vage imaju istančan smisao za lijepo. Vrlo cijene lijep namještaj i odjeću. Mnoge od njih bave se umjetnošću. Njihov ukus je uzvišen. Znaju kako da upotrebljavaju boje, bolje od svih ostalih znakova. Njihovi stanovi su obično divno namješteni i vrlo ugodni. Vole goste, naročito kad primijete da se u njihovom stanu ili na njihovoj zabavi svi osjećaju kao kod kuće. Vage nalaze zajednički jezik sa svima.

Negativne karakteristike Vage
Uh, što Vage mogu biti neiskrene. Da bi sačuvale mir i harmoniju, Vage su u stanju da učine sve, a posebno da lažu. Mnoge od njih nemaju snage da se suoče sa životom. Više vole živjeti u svom svijetu, koji su same za sebe izmislile.
Ako im se suprotstavite, mnoge Vage će se složiti s vama, čak i kada znaju da su u pravu. Rasprava čak io onome u što vjeruju, može za njih biti vrlo uznemirujuća.
Vage ponekad suviše vole materijalna dobra. Uživaju u luksuzu, zlatu, pretjerivanju. Neke od njih mogu biti vrlo ljubomorne.

Poznate ličnosti rođene u znaku Vage:
Art Buhvald, Gandhi, John Galbraith, Dizzy Gillespie, Vladimir Horowitz, Papa Pavao VI, Pierre Trido, Gor Vidal, Romy Schneider, Ray Charles, Linda McCartney, Barbara Walters, Olivia Newton John, T.Š. Eliot, George Gershwin, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Angie Dickinson, Truman Kepot, Julie Endrhus, Jimmy Carter, Graham Grin, Le Corbusier, Brit Ekland, Karol Lombard, John Lennon, Jean Vato, Martina Navratilova, Alister Crowley, Luciano Pavarotti, Margaret Thatcher, Klif Ričard, Lilian Giš, Merkuri, John Le Kare,

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM