ZA NJIMA SE OKREĆU GLAVE: U ovaj horoskopski znak je tako lako ZALJUBITI SE!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Savršeno prirodna i samo svoja, sve oči će se zaustaviti na Vagi.

Pripadnike ovog horoskopskog znaka prepoznat po eleganciji kojom zrači njihovo kretanje, ali i svaki pokret. Savršeno su prirodni i njihova gracioznost će vas oduševiti.

Ako ste i vi Vaga, onda za vas imamo malu tajnu: iz iskustva znamo da svi jednostavno polude kad upoznaju nekoga kao što je Vaga! Vaš šarm i zarazan osmijeh neodoljiv su mamac i neoprezni pojedinci bi mogli začas da se nađu uhvaćeni u vašu mrežu – a da i ne znaju što ih je snašlo.

Da li znate da su kao Vage rođene Gwyneth Paltrow, ali i Monika Beluči? Jedna nježna i tiha, onakva kako smo kao djeca zamišljali dobre vile, a druga strastvena kao da je sva sastavljena od vatre i leda! Pa ipak, unatoč svim razlikama, na prvi pogled se vidi da su podjednako graciozne i neodoljive. Da, dragi muškarci – to su vam žene Vage!

šarm Vage
Vratimo se još malo na vaš šarm: budite iskreni i priznajte da ga ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lijepo, ali ko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate da omekšate svakog sugovornika! Vi nikada nećete na agresiju odgovoriti još jačim napadom, radije ćete dražesnom energijom umiriti sugovornika i razgovor vratiti u mirnije vode. Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas guraju, onda ćete izbjegavati primitivne i glasne ljude – oni nisu vaše društvo i loše ćete se osjećati uz njih.

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do posljednjeg daha: u vama postoji snažna crta suosjećanja i želje da iskreno shvatite što pokreće druge ljude. Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati ih uvjerite u svoje stavove, nego ćete razmisliti da nisu ipak oni u pravu? Da, Vage se ne srame priznati da su ponekad pogriješile, i po toj svojoj karakteristici su zaista u manjini.

Vage u ljubavi
U ljubavi Vaga igra otvoreno i bez skrivenih aduta u rukavu, a isto traži i od svog dragog. Kad voli, spremna je da se da bez ikakve zadrške – ali drage Vage, pripazite ipak, jer nisu svi ljudi kao vi! Lako bi se moglo dogoditi da vašu iskrenost proglase naivnošću i povrede vas.

Vaga se dobro osjeća u dugim, smislenim vezama – mnogo bolje nego u nekakvim prolaznim avanturama koje ne vode nikuda. Ipak, iu najčvršćoj vezi tražiće malo prostora za sebe. Zbog snažnog smisla za pravdu Vaga će istu slobodu davati i svom partneru. Od njega će tražiti mnogo toga, ali će mu zauzvrat biti najveća podrška koju uopće može zamisliti.

Jednom kad bude imala djecu, Vaga će biti odličan i brižan roditelj. Ako se pak pojave problemi, pokazat i svoju čvrstu stranu – jer kad zagusti ona odnekud izvuče snagu koje inače ni sama nije svjesna!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €